(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintateknologiavastaava
Tampereen Sähkölaitos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Haemme nyt Tampereen Sähkölaitoksen Liiketoimintateknologiat-yksikköön tietohallinnon ammattilaista vastaamaan Asiakkuudet-yksikkömme liiketoimintateknologian tarpeisiin.

Liiketoimintateknologiavastaava (myynti, asiakkuudet ja energiapalvelut)

Liiketoimintateknologiavastaavana olet vahvasti mukana kehittämässä myyntiin, asiakassuhteiden hoitoon ja energiapalveluihin liittyviä liiketoimintaprosesseja, joissa vastuualueenasi on IT-kyvykkyyksien hyödyntäminen osana prosesseja. Olet mukana sekä yksikön että prosessien ohjausryhmissä ja teet tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan kanssa. Tehtäväsi kattaa myös palvelupäällikön roolin suhteessa nykyisiin ja tuleviin vastuualueesi palvelu- ja sovellustoimittajiin. Työpisteesi sijaitsee Tampereella Ratinassa.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta myynnin ja asiakashallinnan prosesseista sekä niihin liittyvistä IT-järjestelmistä ja olet ollut mukana tekemässä kehitysprojekteja ja -hankkeita tällä alueella. Etuna työssä on, jos sinulla on kokemusta kodin energiapalveluista ja niihin liittyvistä IoT-ratkaisuista.

Toimit aktiivisena ryhmän jäsenenä tuoden esille omia perusteltuja ehdotuksiasi ja näkemyksiäsi, pitäen koko ajan mielessä yhdessä tekemisen ja yhteiset tavoitteet.

Palvelupäällikön tehtävässä menestymistä edesauttaa aiempi kokemus palvelujohtamisesta monitoimittajaympäristössä sekä hankinta-, projekti- ja palvelujohtamisen neuvotteluista. Kykenet liittämään hankkimasi osaamisen prosessien kehittämiseen ja tehostamiseen. Sinut tunnistaa kehitysmyönteisestä asenteestasi ja muutoshalukkuudestasi. Tehtävässä pääset kehittämään ja tehostamaan nykyisiä prosessejamme, joten uskallat haastaa totutun ja tuot omat ratkaisusi selkeästi esille.

Muutama sana meistä

Olemme tamperelainen energia-alan konserni, joka työllistää lähes 400 ammattilaista. Vastuullinen tekeminen ja johtaminen ovat meille konkreettisia tekoja. Kannamme vastuumme niin ihmisistä, ympäristöstä kuin taloudestakin. Tampereen Sähkölaitos on työnantajana samanlainen kuin se on asiakkailleenkin: luotettava ja paikallinen. Meillä on pitkä kokemus ja riittävät resurssit henkilöstömme osaamisesta ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Työntekijänä olet meille tärkeä, koska sinun osaamisesi ja hyvinvointisi varaan perustuu kaikkien toimintojemme ja tuotteidemme laatu.

Tarjoamme sinulle työn, josta saat energiaa! Kanssamme pääset kasvattamaan osaamistasi yhdistämällä aiemman kokemuksesi energia-alan muuttuvaan toimintaympäristöön edistyksellisen ja kehitysmyönteisen työnantajan riveissä. Kannustamme sinua vahvistamaan osaamistasi ja kouluttautumaan niin töissä kuin sen ulkopuolellakin. Lue lisää tarjoamistamme henkilöstöeduista osoitteessa https://www.sahkolaitos.fi/footer-sivut/toihin/vastuullinen-tyonantaja/

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GROUP, henkilöhakukonsultti Johanna Ahola, p. 0400 739 308. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 25.11.2018 mennessä osoitteessa: www.personnel.fi