Liiketoimintasovelluksien kehityspäällikkö
Oomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Liiketoimintasovelluksien kehityspäällikkö vastaa Oomin liiketoiminnan teknologian kehittämisestä erinomaisen asiakaskokemuksen ja toiminnan tehokkuuden saavuttamiseksi. Tehtäväkenttä on laaja, ja toivomme, että sinulla olisi jo kokemusta pilvipohjaisen liiketoiminta-arkkitehtuurin ja sen päälle rakentuvien sovelluskerroksien kehittämisestä sekä eri teknologioiden tuomien mahdollisuuksien soveltamisessa Azure-ympäristössä.

Tehtävässä pääset luomaan liiketoiminnan arkkitehtuuria, eikä meillä ole titteleillä väliä, voit halutessasi olla myös solution architect, technical lead, IT-päällikkö tai mikä sinulle sopii, kunhan olet timanttinen osaaja, joka ymmärtää myös liiketoiminnallisia tavoitteita. Aito into kehittää Oomin toimintaa ohjaa toimintaasi.

Menestyt tehtävässä varmasti, kun:


• Sinulla on osaamista ja näkemystä modernin liiketoiminnan tarvitsemista teknologiosta sekä pilvipalveluiden arkkitehtuurista. Pystyt kommunikoimaan suunnitelmat ymmärrettävästi Oomissa ja Oomin kumppaneiden kanssa. 
• Tiedät mitä digitaalinen palvelukehitys vaatii back-end järjestelmiltä, integraatiolta ja tiedät miten SW-arkkitehtuuri parhaiten mahdollistaa liiketoimintatavoitteiden saavuttamisen. Tunnistat riippuvuudet ja kykenet hallitsemaan monimutkaisia kokonaisuuksia. 
• Olet johtanut monimutkaisia kehitysprojekteja alusta loppuun ketterin menetelmin yhdessä kumppaneiden kanssa sekä osaat ohjata kumppaneita.
• Tehtävään sopiva ylempi korkeakoulututkinto ja halu päästä soveltamaan ennakkoluulottomasti osaamistaan uudistuvan liiketoiminnan kehittämisessä. 

Oomin 50 hengen porukka on Vantaalla, Porissa, Lahdessa ja Oulussa. Työskentelypaikkasi voi olla jokin näistä etätyön ohella. Olemme luomassa aivan uudenlaista sähkönmyyntiyhtiötä, joka erottuu kilpailijoistaan ylivoimaisella asiakaspalvelukokemuksella ja vetovoimaisilla hinnoilla. Tähtäämme korkealle!


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla vaikuttamaan uuden sähkönmyyntiyhtiön sähköliiketoiminnan kasvustrategian toteuttamiseen. Pääset kehittämään tuotepalettiamme ja toimintamallejamme huipputiimissä, jossa on iloinen, avoin ja rento tekemisen meininki. Tässä tehtävässä saat mahdollisuuden kehittää itseäsi ja kasvaa yhdeksi energia-alan huipputekijäksi.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä antaa sinulle strategian ja liiketoiminnan kehityspäällikkö Eero Pyhäranta, puh. 0503507361.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme oomi.fi/rekry. Hakuaika tehtävään päättyy 28.2.2021 ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1423629
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Helen Remmelgas (helen.remmelgas (a) oomi.fi)
  • Puhelin: 0405929239
  • Sijainti: Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Lahti, Päijät-Häme, Vantaa, Uusimaa