Liiketoimintaryhmän assistentti
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Haluatko liittyä joukkoomme luomaan huomisen infraa?

Haemme toimistoassistenttia työskentelemään Destian maa- ja kalliopalveluihin ja väyläpalveluihin.

Mitä tarjoamme?

Assistentiina tehtäväsi on toimia kahden liiketoimintaryhmän (maa- ja kalliopalveluiden ja väyläpalveluiden) päivittäisenä tukena. Toimit tehtävässä muun muassa liiketoimintaryhmien johtajien henkilöstöassistenttina. Tehtäviisi kuuluu myös liiketoimintaryhmien muun johdon kokous- ja matkajärjestelyitä sekä avustus uusien henkilöiden perehdytyksessä ja laitteiden tilaamisissa. Tehtävässäsi pääset myös koordinoimaan materiaaleja, erilaisia tapahtumia ja muistamisia. Assistentin tehtävässä tarkastat myös matkalaskuja sekä päivität salasanoja ja työsuhdemuutoksia eri järjestelmiin. Vaikka iso osa työajastasi menee liiketoimintaryhmien johdon päivittäiseen tukemiseen, tilanteen mukaan on myös mahdollista, että toimit tarjouslaskennan tukena englannin kielen käännöksissä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja asiantuntijuuteesi luottavan tehtävän infra-alan mielenkiintoisessa maailmassa. Destialla sinua odottaa myös mukava työyhteisö, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä. Tehtävä on luonteeltaan vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Toimipisteesi on neuvoteltavissa.

Mitä odotamme?

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi ensisijaisesti odotamme sinulta, että olet halukas tekemään aktiivista työtä arvojemme mukaisesti sekä niiden vahvistamiseksi. Toivomme sinun olevan tiimipelaaja, joka uskoo yhteistyön voimaan ja arvostaa sekä kuuntelee muita.

Odotamme sinulta tehtävää tukevaa tutkintoa sekä myös aiempaa kokemusta assistentin tehtävistä. Odotamme, että olet työskentelytavoiltasi täsmällinen ja itseohjautuva sekä omaat erinomaisen kyvyn organisoida asioita ja ihmisiä. Toivomme, että omaat myös erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä hallitset toimisto-ohjelmat (MS Office) hyvin. Tehtävän luonteen vuoksi edellytämme sinulta vahvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Katsomme tarjouslaskenta- ja talousosaamisen eduksi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään liiketoimintaryhmän johtaja Pekka Ruuti, 050 581 0339 tai pekka.ruuti@destia.fi.

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi, sähköposti riittää. Haluaisimme kuulla myös osaamisestasi ja miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi.


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Vantaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot