(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintaprosessien ja IT järjestelmien kehittäjä
Junttan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Haemme nyt Junttan Oy:n Kuopion tehtaalle liiketoimintaprosessien ja IT järjestelmien kehittäjää/kehittäjiä

Tehtäviisi kuuluu strategisten liiketoimintaprosessien ja IT järjestelmien kehittäminen yhdessä muun organisaation kanssa. Tämän lisäksi tehtäviisi kuuluu IT-järjestelmien ja -ohjelmistojen pääkäyttäjätehtäviä ja tehtävien koordinoimista yhdessä järjestelmätoimittajien kanssa.

Sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutus ja kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä mielellään teollisuuden parista ja kokemusta liiketoimintaprosessien kehittämisestä sekä projektityöskentelystä. On etu, jos tunnet konepajateollisuuden liiketoimintaympäristöä, tilaus-toimitusketjua tai huoltoliiketoiminnan prosesseja. ERP osaamisessa arvostamme IFS-järjestelmän tuntemusta. Ymmärrät myös nykyaikaisten ryhmätyökalujen merkityksen yrityksen liiketoiminnan digitaalisen kehittämisen perustana. Ymmärrät, että tietojärjestelmien tulee toimia liiketoiminnan kehittämisen mahdollistajana. Sinulla on luontainen halu kehittää ja kehittyä.

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa, vähintään AMK – tasoista koulutusta.
  • vähintään muutaman vuoden kokemusta liiketoimintaprosessien kehittämisestä ja/tai tietojärjestelmien kehittämisestä ja käytöstä sekä näyttöä onnistuneista projekteista.
  • jatkuvaa parantamisen ja toiminnan kehittämisen systemaattista toimintatapaa.
  • hyvät kirjalliset ja suulliset viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi.
  • oma-aloitteisuutta, yhteistyötaitoja ja kykyä saavuttaa tuloksia.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän mukavien työkavereiden ja voimakkaasti kehittyvän liiketoiminnan parissa kansainvälisessä sekä kasvavassa yrityksessä. Pääset vaikuttamaan yrityksen liiketoimintaprosessien kehittämiseen ja tulevaisuuden työskentelytapoihin.

Hae tehtävää laittamalla hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen HR koordinaattori Maija Kauhaselle, osoitteeseen maija.kauhanen@junttan.com 31.3.2019 mennessä.

Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa VP Operations Satu Marjo, ma 18.3.2019 klo 09.00-11.00 tai ti 19.3.2019 klo 14.00-16.00, puh. 040 687 2006.