Liiketoimintapäällikkö
L&T Kiinteistöhuolto Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Tervetuloa mukaan matkallemme kohti kiertotalouden tulevaisuutta sekä kestävämpiä työskentely- ja asumisympäristöjä. Haemme nyt Pääkaupunkiseudulle kiinteistömanageri-tiimimme kippariksi

 

LIIKETOIMINTAPÄÄLLIKKÖÄ

 

Tässä tehtävässä johdat asiantuntijatiimiäsi, kehität toimintamalleja ja prosesseja ja toimit managereiden tukena asiakkuuksissa. Manageerauspalvelumme on kiinteä osa kokonaisvaltaisia asiakkuuksiamme.  Asiakkuuksiin räätälöityihin kokonaisuuksiin sisältyy  teknisen kunnossa- ja ylläpidon hallintaa ja vastaamme  palveluiden toimivuudesta. Tuomme proaktiivisesti esiin huomioita ja kehityskohteita sekä ehdottamme ratkaisuja asiakaskohtaisen budjetin ja palvelukuvauksen puitteissa. Lisäksi valvomme sopimuksen toteutumista ja varmistamme teknisten suoritteiden toteutumisen ja raportoinnin asiakkaalle. Rooli on osa Kiinteistöhuollon johtoryhmää.

 

Tehtävässä tarvitset substanssiosaamista kiinteistöjen ylläpidosta ja hallinnasta sekä kokemusta tiimin johtamisesta. Koulutukseltasi voit esimerkiksi olla insinööritaustainen tai kaupallinen kiinteistöalan moniottelija. Luonteeltasi olet avoin verkostoituja ja kehitysorientoitunut tiimipeluri. Näin ollen olet myös asiakkaiden kanssa kuin kala vedessä ja asiakastyössä onnistuminen motivoi sinua. Vaikka nyt olemmekin etätöissä, toivomme sinulta tilanteen normalisoituessa matkustusvalmiutta.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen ja mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa kiinteistömanageerauksen liiketoiminnannassa, jossa pääset kehittymään ja kehittämään. Pääset vaikuttamaan pörssiyhtiön kasvuun ja kiertotalouden tulevaisuuteen yhdessä mahtavan työporukan kanssa. Tarjoamme myös hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera, työntekijäklubien kulttuurietuisuuksia unohtamatta.

 

Kiinnostuitko? Nyt on siis mainio pesti tarjolla osaavalle tekijälle, joten jätä hakemuksesi 7.3. mennessä. Rekrytoinnissa etenevät hakijat saavat hakuajan päätyttyä linkin loogista päättelyä ja ongelmanratkaisua mittaavaan ennakkotehtävään, joka auttaa sekä sinua että meitä arvioimaan luotettavasti sekä puolueettomasti sopivuuttasi tähän rooliin. Jos jokin jäi mietityttämään, voit soittaa liiketoimintajohtaja Kimmo Holopaiselle (+358 400 995 528) maanantaina 1.3. tai keskiviikkona 3.3. 16-17.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427349
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre34629476.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 5000
  • Sijainti: Helsinki