LIIKETOIMINTAPÄÄLLIKKÖ
Pihla Group Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

PIHLA GROUP OY

 

LIIKETOIMINTAPÄÄLLIKKÖ

 

Markkinajohtaja Pihla Group Oy hakee Teollisen myynnin liiketoimintayksikköönsä liiketoimintapäällikköä johtamaan ammattitaitoista tiimiä ja kehittämään rakennusliikkeiden ja talotehtaiden kanssa tehtävää liiketoimintaa.

Työskentelet Teollisen liiketoimintayksikön johtoryhmässä liiketoimintajohtajan alaisuudessa. Olemme alan johtava ikkuna- ja ovitoimittaja isoille, valtakunnallisille rakennusliikkeille. Vastaat rakennusliikkeille tapahtuvasta Pihla Groupin tuotteiden myynnistä, projektien kannattavasta ja laadukkaasta läpiviennistä, annettujen liiketoiminnan määrällisten ja laadullisten tavoitteiden saavuttamisesta sekä ihmisten ja osaamisen kehittämisestä. Työsi sisältää asiakaskohtaisten ratkaisujen ja palveluiden myyntityötä, jonka vuoksi on tärkeää, että asiakassuhteiden ylläpitäminen on sinulle luonnollista. Toimit 13 alan ammattilaisen esimiehenä ja siten johdat ja valmennat osastosi ihmisiä onnistumaan työssään, saavuttamaan tavoitteensa ja kehittymään osaamisessaan.

Työskentelet läheisessä yhteistyössä Pihla Groupin muiden liiketoimintayksiköiden, tuotannon ja tukitoimintojen kanssa. Ymmärrät rakennusteollisuuden tarpeita ja sen päätöksentekoon liittyviä prosesseja. Niin ikään ymmärrät projektiliiketoiminnan lainalaisuuksia. Osaat analysoida liiketoimintaa lukujen valossa ja käyttää moderneja tietotyökaluja. Sinulla on ihmiskeskeinen ja valmentava ote johtamisessa. Työpaikkasi sijaitsee Vantaalla, mutta toimit laajalla alueella koko Suomessa.

Arvostamme Office-ohjelmien osaamista, englannin kielen taitoa (kirjallinen, suullinen) ja rakennusalan sopimustekniikan (YSE, RYHT) tuntemista. Taustasi voi olla esim. rakennusliikemyynnistä. Arvostamme teknistä koulutusta ja positiivista aktiivista otetta ja asennetta.

 

Hae viimeistään 29.11.2020 näillä sivuilla:

www.tiivi.fi/meista/avoimet-tyopaikat tai

www.pihla.fi/meista/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja tehtävästä: Minna Keränen, Liiketoimintajohtaja Teollinen myynti, puh. 040 563 1270, 20.11. klo 14-15 ja 25.11. klo 12-13 välisenä aikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1399842
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Keränen, Liiketoimintajohtaja Teollinen myynti, puh. 0405631270, 20.11. klo 14-15 ja 25.11. klo 12-13 välisenä aikana.