(Poistunut julkaisusta)

LIIKETOIMINTAPÄÄLLIKKÖ
Pihla Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

PIHLA TALOYHTIÖMYYNTI

 

LIIKETOIMINTAPÄÄLLIKÖN TEHTÄVÄ MARKKINAJOHTAJAN PALVELUKSESSA

 

PIHLA GROUP HAKEE LIIKETOIMINTAPÄÄLLIKKÖÄ JOHTAMAAN JA KEHITTÄMÄÄN TALOYHTIÖILLE TAPAHTUVAA IKKUNA- JA OVIMYYNTIÄ KESKI- JA POHJOIS-SUOMESSA.

 

LIIKETOIMINTAPÄÄLLIKKÖ

Pihla Group hakee Taloyhtiöliiketoimintaansa, Keski- ja Pohjois-Suomeen liiketoimintapäällikköä johtamaan ammattitaitoista tiimiä ja kehittämään liiketoimintaa.

 

MISTÄ ON KYSE?

Työskentelet Taloyhtiöliiketoiminnan johtoryhmässä liiketoimintajohtajan alaisuudessa. Vastaat maantieteellisen alueesi liiketoiminnasta eli taloyhtiöille tapahtuvasta Pihla Groupin tuotteiden myynnistä ja projektien kannattavasta ja laadukkaasta läpiviennistä.  Vastaat annettujen liiketoiminnan määrällisten ja laadullisten tavoitteiden saavuttamisesta sekä ihmisten ja osaamisen kehittämisestä. Johdat ja valmennat alueesi ihmisiä onnistumaan työssään, saavuttamaan tavoitteensa ja kehittymään osaamisessaan.

Työskentelet läheisessä yhteistyössä tuotannon ja asennuksen kanssa. Ymmärrät riittävästi korjausrakentamisen maailmaa ja sen päätöksentekoa. Niinikään ymmärrät projektiliiketoiminnan lainalaisuuksia. Osaat analysoida liiketoimintaa lukujen valossa ja käyttää moderneja tietotyökaluja. Sinulla on ihmiskeskeinen ja valmentava ote johtamisessa. Työpaikkasi sijaitsee mieluiten Pirkanmaalla, mutta toimit laajalla alueella Keski-Suomesta Lappiin asti.

 

HAKEMINEN JA LISÄTIEDOT

Haku tehtävään onnistuu onnistuu näillä sivuilla:
https://www.tiivi.fi/meista/avoimet-tyopaikat/

https://www.pihla.fi/meista/avoimet-tyopaikat/


Jos kiinnostuit, hae viimeistään viimeistään 23.9.2020

Sopiviin hakijoihin otetaan yhteyttä jo hakuaikana.

Lisätietoja antavat Citera Oy:n konsultit sähköpostitse tai puhelimitse

  • Antti Aho - antti.aho@citera-services.fi / 0500-665777
  • Jukka Metsäniemi – jukka.metsaniemi@citera-services.fi / 050-3761117

Puhelimitse tavoitat heidät: 18.9. klo 8:30 – 10:30 tai 21.9. klo 10:30 – 12:00.