(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintapäällikkö
Istekki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020

Oletko tietoturva- ja riskienhallinta-alueen kokenut tekijä, jolla on myös liiketoimintaosaamista - tai halu kasvattaa osaamistasi liiketoiminnalliselle puolelle? Haluatko kehittää julkisen sektorin asiakkaidemme tietoturvaa ja tietosuojaa? Onko sinulla näkemystä tulevaisuuden tarpeista, jalat silti tukevasti maassa tässä hetkessä? Oletko henkilö, joka tekee mitä lupaa ja paineenkin alla puhkeaa täyteen potentiaalinsa?

Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme liiketoimintapäällikkö vastaamaan turvallisuus- ja riskienhallinnan liiketoiminnan kehittämisestä.

Roolissasi vastaat Turvallisuus- ja riskienhallintapalveluiden palveluportfolion kehittämisestä ja tulevaisuuden visioinnista seuraten aktiivisesti markkinatrendejä. Sinulla on paljon sidosryhmiä kolmessa suunnassa: Asiakkaita julkisen sektorin kansallisissa tietoturvaverkostoissa, toimittajia ja lisäksi Istekin oma asiantuntijaverkosto. Rooliisi kuuluu aktiivisesti seurata asiakastarpeiden muutoksia ja miten ne kohdataan kulloisillakin palvelukokonaisuuksilla. Vastaat oman vastuualueesi kannattavuudesta ja kehittymisestä. Apunasi toimivat palveluista vastaava palvelupäällikkö, kehityspäällikkö sekä muiden vastuualueiden liiketoimintapäällikkö-kollegasi. Olet myynnille vahva tuki oman vastuualueesi osalta ja pystyt tarvittaessa esiintymään suuremmillekin yleisöille vakuuttavasti.

Roolissasi menestyminen edellyttää vahvaa substanssiosaamista oman vastuualueesi palveluista. Toivomme, että olet sertifioitunut turvallisuus- ja riskienhallinta-alueella ja tunnet alan toimintaa kansallisella tasolla. On tärkeää, että pystyt hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia ja omaat strategista ajattelukykyä. Sinulla on pitkän aikavälin näkemystä liiketoiminnan kehittämisestä ja kokemusta tuotteistamisesta ja palvelukonseptoinnista. Sinulta löytyy myös aiempaa kokemusta kehitysajatusten tuomisesta käytäntöön. Omaat erinomaiset neuvottelu- ja yhteistyötaidot. Tiimityö ja toimiminen eri sidosryhmien kanssa on sinulle luontevaa, samoin kuin näihin liittyvien toimintamallien aktiivinen kehittäminen. Olet aktiivinen verkostoituja ja luot kontakteja niin sisäisiin kuin ulkoisiinkin avainpelaajiin.

Odotamme sinulta:

  • Vahva kokemus ja osaaminen tietoturvaan, tietosuojaan ja riskienhallintaan liittyen.
  • Konsultointi- ja ratkaisykyvykkyys
  • Soveltuva korkeakoulututkinto
  • Liiketoiminnan kehityskokemusta ja -osaamista

Eduksi luetaan:

  • Tietoturvaan, tietosuojaan ja riskienhallintaan liittyvät sertifikaatit
  • Hinnoittelu ja kannattavuuslaskentaosaaminen