(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintapäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020

Haemme kemian alalla toimivalle asiakasyrityksellemme tuloshakuista liiketoimintapäällikköä. Tehtävässä vastaat kasvuyrityksen strategian operatiivisesta johtamisesta ja toteuttamisesta. Olet yrityksen kasvot ja huolehdit siitä, että päivittäinen toiminta vastaa sille asetettuja tavoitteita. Tampereella sijaitsevassa tuotantolaitoksessa valmistetaan uuden ajan ympäristöystävällisiä kemianteollisuuden tuotteita. Toimialatuntemus on hakijoille eduksi, mutta sitäkin tärkeämpää on, että kykenet taustastasi riippumatta edistämään liiketoiminnan kasvua sekä kotimaassa että ulkomailla.

Tehtävässä vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Työstä maksetaan sen vaativuuteen perustuvaa kiinteää kuukausipalkkaa. Palkitsemisjärjestelmä kattaa tulospalkkion ja vapaan autoedun. Työ on liikkuva, mutta tuotantolaitoksen ja toimitilojen sijainnin vuoksi kotipaikkasi olisi hyvä olla Pirkanmaalla tai sen lähialueella. Tässä tehtävässä pääset rakentamaan uuden suomalaisen menestystarinan lisäksi omaa urapolkuasi.

Hakijoilta toivomme:

- neuvottelutaitoja ja näyttöjä tuloksellisesta B2B-myynnistä

- liiketoimintaymmärrystä ja kykyä innostaa sekä innostua

- paineensietokykyä ja halua sitoutua

- kansainvälisen kasvusuunnitelman vuoksi riittävää englannin kielen taitoa (muu kielitaito katsotaan eduksi)

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Tarjolla on rooli, jossa pääset hyödyntämään omaa kaupallista osaamistasi ja kehittymään. Eteneminen yrityksen sisällä on mahdollista nopealla aikataululla, kunhan olet ensin näyttänyt, että pystyt täyttämään nyt tarjolla olevat saappaat. Yritys ja sen markkinoille tuoma brändi ovat uusia, mutta liiketoimintaa ei kuitenkaan luoda tyhjästä vaan se rakentuu vahvan osaamisen, kokemuksen ja suhdeverkoston päälle. Tukenasi on koko yrityksen johto.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus luottamuksellisesti sähköpostilla osoitteeseen: jouko.harkala@eezy.fi tai nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Hakemuksia käsitellään hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa keskiviikkona 29.7 ja torstaina 30.7 klo 14-15.00:

Jouko Härkälä
Aluepäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut
0504719769
jouko.harkala@eezy.fi

www.eezy.fi