(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintapäällikkö
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

Haemme kasvuhakuista ja aikaansaavaa liiketoimintapäällikköä Kompetenssien hallinnan liiketoimintaamme Helsingin Sörnäisiin.

Tehtävänäsi on uuden Kompetenssien hallinnan liiketoimintamme vieminen niin kotimaisille kuin kansainvälisillekin markkinoille, uudistaen ja yhdenmukaistaen pätevöitymiseen liittyviä käytänteitä. Toimit vaikuttavasti eri foorumeilla digitalisoituvan liiketoimintamme kärjessä. Olet esimies Kompetenssien hallinnan liiketoiminnassa toimiville eri alojen asiantuntijoille. Johtamasi asiantuntijat työskentelevät mm.  sisällöntuotannon, järjestelmäkehityksen ja asiakaspalvelun parissa. Luot valmentavalla ja innostavalla esimiestyöllä sekä tuloksellisella sidosryhmätyöskentelyllä edellytykset liiketoiminta-alueesi onnistumiselle. Intohimoinen näkemyksellisyytemme, vahvat referenssimme ja mahtavat kollegat auttavat sinua menestymään tehtävässäsi.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta liiketoiminnan vetäjänä toimimisesta. Arvostamme myös osaamista ja näkemystä palveluiden viemisestä kansainvälisille markkinoille. Näytöt digitaalisten palveluiden myynnistä ja kehittämisestä scrum agile -malleineen ovat eduksesi. Esimiehenä olet keskusteleva, kannustava ja viestit tavoitteet sekä odotukset selkeästi. Olet yrittäjähenkinen, vuorovaikutuksessa rakentava ja sanavalmis henkilö. Toimit sujuvasti ja vakuuttavasti vaativissakin sidosryhmä- ja neuvottelutilanteissa. Otat mielelläsi vastuuta suurista kokonaisuuksista, etenet ja teet päätöksiä tarvittaessa myös nopeasti. Liiketoiminnan tilanteiden muuttuessa kykenet taktiseen ja ennakoivaan toimintaan. Teollisuuden ja rakennusalan verkostot ja kokemus auttavat sinua onnistumaan tehtävässä.

Tarjoamme ainutlaatuisen roolin, jossa pääset ajamaan sisään täysin uraauurtavaa toimintaa digitaalisen bisneksen etulinjassa ja kehittymään monipuolisesti urallasi. Pääset aktiivisesti vaikuttamaan liiketoimintasi johtoryhmätyöskentelyyn, Suomen johtavassa ja maailmallakin merkittävässä roolissa olevassa turvallisuus- ja osaamiskehitystä tarjoavassa yrityksessä, joka rakentaa yhteistyössä asiakkaidensa kanssa mullistavia ratkaisuja. 

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa, kestävämpää ja digitaalisempaa yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.hrsadvisors.fi viimeistään 14.6.2020.