(Poistunut julkaisusta)

LIIKETOIMINTAPÄÄLLIKKÖ
Anonyymi

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Haemme liiketoimintapäällikköä kiinteistöalalla toimivalle asiakasyrityksellemme. Tehtävänä on myydä ja kehittää uutta palveluliiketoimintaa asuinkiinteistöille. Yritys on suomalainen oman alansa johtava toimija.

Liiketoimintapäällikkönä vastaat uuden liiketoimintakonseptin edelleen kehittämisestä ja sen myynnistä asunto-osakeyhtiöille ja kiinteistöosakeyhtiöille. Palvelu on lanseerattu ja sillä on jo merkittäviä asiakkaita.  Tehtäväsi on myydä palvelua isännöintialan toimijoille ja asuinkiinteistöjen omistajille ja lunastaa strategisesti tärkeän liiketoiminnan kasvuodotukset. Toimit myös läheisessä yhteisyössä yrityksen muiden liiketoimintojen kanssa. Tämän lisäksi vastaat liiketoimintastrategian kehittämisestä ja toteuttamisesta. Tehtävässä raportoit yrityksen liiketoimintajohtajalle. 

Olet kokenut myynnin ammattilainen ja liiketoiminnan kehittäjä. Arvostamme aiempaa kokemusta myynnistä isännöintikentällä ja kiinteistötoimialalla. Kiinnostus ja ymmärrys kiinteistötekniikasta, -huollosta ja –ylläpidosta ja näkemys digitalisoinnin mahdollisuuksista antavat hyvät edellytykset tehtävän hoitamiseen. Lisäksi odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, jotka tulevat tarpeen sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien hallinnassa. Käytännönläheinen, yrittäjähenkinen ja tuloshakuinen asenteesi luo menestyksen edellytykset asiakasyrityksessämme.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden johtaa ja kehittää itsenäisesti uutta liiketoimintaa menestyvän kotimaisen yrityksen palveluksessa. Yrityksellä on vahva liiketoimintamalli, kilpailukykyinen tarjoama ja tyytyväiset asiakkaat. Yrityksen tavoitteena on olla vahva edelläkävijä ja johtava toimija kiinteistöpalvelun toimialalla.   

Mikäli uskot, että tämä voisi olla sinun urallasi seuraava luonteva askel, otathan yhteyttä tai lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen mahdollisimman pian ja viimeistään 02.03.2020 Mercuri Urvalin sivujen kautta www.mercuriurval.fi, viite FI-15034. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Marcus Jensén puh 040 5517741 (tavoitettavissa vko 7 ja vko 9)  ja Kirpi Niemenmaa puh 040 512 0257.