(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintapäällikkö
Istekki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Oletko kokenut liiketoiminnan kehittäjä ja tulevaisuuden visionääri, jolla on katse tiukasti tulevaisuudessa, mutta jalat tukevasti maassa tässä hetkessä? Oletko henkilö, joka tekee mitä lupaa ja paineenkin alla puhkeaa täyteen potentiaalinsa? Onko kehitys ja kasvu sinulle motivaation lähde, jonka myötä saavutat huipputuloksia?

Jos vastasit kyllä, saatat olla seuraava liiketoimintapäällikkömme!

Haemme nyt joukkoomme Loppukäyttäjäpalveluihin liiketoimintapäällikköä vastaamaan päätelaitepalveluiden, oheislaitepalveluiden sekä käyttövaltuushallinnan palveluiden liiketoiminnan kehittämisestä.

Roolissasi vastaat Loppukäyttäjäpalveluiden palveluportfolion kehittämisestä ja tulevaisuuden visionnista seuraten aktiivisesti myös markkinatrendejä. Vastaat oman vastuualueesi kannattavuudesta apunasi palveluista vastaavat palvelupäälliköt sekä liiketoimintapäällikkö-kollegasi muilta vastuualueilta. Rooliisi kuuluu myös aktiivisesti seurata asiakastarpeiden muutoksia ja kulloisenkin palvelukokonaisuuden vastaavuutta asiakastarpeisiin. Lisäksi olet vahva myynnintuki oman vastuualueesi osalta ja pystyt tarvittaessa esiintymään suuremmillekin yleisöille vakuuttavasti.

Roolissasi menestyminen edellyttää kokemusta tuotteistamisesta ja palvelukonseptoinnista sekä vahvaa substanssiosaamista oman vastuualueesi palveluista. On tärkeää, että pystyt hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia ja omaat vahvaa, pitkän aikavälin näkemystä liiketoiminnan kehittämisestä sekä strategista ajattelukykyä. Sinulta löytyy myös kokemusta kehitysajatusten tuomisesta käytäntöön. Tiimityö ja toimiminen eri sidosryhmien kanssa on sinulle luontevaa kuten myös siihen liittyvien toimintamallien aktiivinen kehittäminen. Olet aktiivinen verkostoituja ja luot kontakteja niin sisäisiin kuin ulkoisiinkin avainpelaajiin.

Mikäli koet, että juuri Sinä olet etsimämme henkilö, hae paikkaa linkin kautta.

Huomioithan, että kutsumme haastatteluun jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietojen antajat (nimet, yhteystiedot, ajankohta, muuta)

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Marko Pursiainen ( +358408080871, marko.pursiainen@istekki.fi)

Hakuaika 07.10.2019 - 20.10.2019 23:59