(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintapäällikkö
Tampere-talo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2018

Oletko palveluliiketoiminnan kokenut ja tuloshakuinen johtaja, jolta löytyy taidot ylläpitää timanttista laatua, hyvää kannattavuutta sekä korkeaa asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyttä?

Tampere-talo Oy hakee jatkuvasti kasvavaan ja kehittyvään toimintaansa vakituiseen työsuhteeseen

Liiketoimintapäällikköä

Liiketoimintapäällikkö johtaa Tampere-talon yritysmyynnin ja/tai ohjelmamyynnin liiketoiminta-aluetta, jotka ovat Tampere-talon ydintoimintoja. Hänen tulosvastuulleen kuuluvat liiketoiminta-alueen tapahtuma-asiakkuudet, näiden ravintolamyynti, liiketoiminta-alueen markkinointi ja viestintä, Tampere-talon tuotantosuunnittelu, tekniset palvelut sekä asiakaspalvelu ja turvallisuus.

Liiketoimintapäällikkö toimii toimitusjohtajan suorassa alaisuudessa, osallistuu johtoryhmän jäsenenä koko Tampere-talon strategian ja tavoitteiden laadintaan ja vastaa näiden toteuttamisesta koko vastuualueellaan.

Liiketoimintapäällikkö toimii myös vastuualueensa ylimpänä esimiehenä tapahtumamyynnin ja -tuotannon erilaisissa tehtävissä toimivalle henkilöstölle. Hän vastaa päivittäisen toiminnan sujuvuudesta korkean laadun ja asiakastyytyväisyyden sekä kannattavuuden ja henkilöstön hyvinvoinnin varmistamiseksi. Tämä edellyttää nykyaikaisia johtamistaitoja sekä prosessien ja työkalujen jatkuvan parantamisen vahvaa näkemystä. Lisäksi työyhteisössämme arvostetaan positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä intohimoista ja sitoutunutta työotetta.

Kyseiseen tehtävään valittavalta henkilöltä odotetaan selkeitä näyttöjä tapahtuma- tai muun palveluliiketoiminnan tuloksekkaasta johtamisesta, projektiliiketoiminnan osaamista, vahvaa kehittämisotetta liiketoiminnan kasvun ja uusien ansaintamallien mahdollistamiseksi sekä aktiivisia verkostoja ja verkottumistaitoja alan vaikuttajiin, päätöksentekijöihin ja sidosryhmiin paikallisesti ja valtakunnallisesti.  Tehtävässä menestyminen edellyttää myös laajan asiakaskunnan ja sen erityispiirteiden hyvää tuntemusta.

Tehtävässä vaaditaan erinomaista suomen kielen ja vähintään hyvää englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutus-, neuvottelu- ja esiintymistaitoja. Lisäksi vaaditaan asiakkuuksien ja/tai tuotannonhallinnan ohjelmistojen hyvää hallintaa ja kehittämisnäkemystä sekä tavallisimpien tietokoneohjelmien erittäin hyvää hallintaa. Arvostamme myös johtamiskoulutusta.

Lisätietoja ja hakemukset

Lisätietoja tehtävästä: toimitusjohtaja Paulina Ahokas, p. 040 5511551 tai paulina.ahokas@tampere-talo.fi (pe 16.3. klo 9-10, ti 20.3. klo 13-14, to 29.3. klo 9-10 ja to 5.4. klo 9-10), kehityspäällikkö Pia Mutanen, p. 040 5641187 tai pia.mutanen@tampere-talo.fi (21.3. alkaen) ja seniorikonsultti Riikka Moisio, p. 044 7203173 tai riikka.moisio@psycon.com

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 8.4.2018 mennessä osoitteessa www.psycon.com/jobs

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan 11.-13.4.2018.