(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintapäällikkö, Oppi&ilo
Sanoma Pro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Haemme kasvuhakuista ja näkemyksellistä

LIIKETOIMINTAPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Oppi&ilo kuluttajaliiketoiminnan operatiivisesta toiminnasta ja sen kehittämisestä. Tehtäväkenttääsi kuuluu liiketoiminnan strategian ja suunnitelmien laadinta sekä niiden toteutuksesta huolehtiminen yhdessä osaavan tiimisi kanssa. Tehtävässä tärkeimpinä tavoitteina ovat liiketoiminnan kasvun kiihdyttäminen, brändin yhtenäisyys, myyntikanavien kehittäminen ja kasvua tukevan tuotevalikoiman rakentaminen.

Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta kuluttajaliiketoiminnasta. Omaat erinomaiset johtamisen taidot, niin ihmis- kuin asiajohtamisessa. Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta kuluttajabrändien parissa työskentelystä, jossa olet liikkunut niin brändin rakentamisen, tuotevalikoiman hallinnan kuin jälleenmyynnin kentällä. Sinulla on kaupallinen korkeakoulututkinto sekä erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Työssä menestyäksesi sinun tulee olla liiketoimintalähtöinen, kasvuhakuinen ja näkemyksellinen tiimipelaaja. Osaat ajatella strategisesti ja toimia operatiivisesti: tiedät miten viedä kasvustrategia käytäntöön. Sinulla on liiketoiminnallista älyä ja näkemystä, kykyä löytää mahdollisuuksia ja synergioita. Hallitset hyvin kokonaisuuksia ja hahmotat olennaisen. Osaat viestiä selkeästi ja kannustaa tiimiäsi kohti tavoitteita. Jos olet lisäksi digitaalisesti valveutunut ja kehität säännöllisesti omaa osaamistasi, paikka voi olla sinun!

Me vastavuoroisesti tarjoamme sinulle merkityksellisen työn oppimisen alan ja kasvavan kuluttajaliiketoiminnan parissa. Olemme asiantuntijaorganisaatio, jossa energiset ja osaavat kollegat rakentavat tulevaisuuden oppimista yhdessä. Modernit toimitilamme sijaitsevat erinomaisten yhteyksien varrella Ruoholahdessa. Tervetuloa mukaan innostavaan oppimisen maailmaan!

Lisätietoja

Täytä hakemus palkkatoiveineen 31.1.2020 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat asiakaskokemusjohtaja Mira Kuhaselta, puh. 040 676 5040. Miran tavoitat parhaiten to 23.1. klo 8.30-9.30 tai ma 27.1. klo 15-16.