(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintapäällikkö, Helppopalvelut
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Liiketoimintapäällikkö, Helppopalvelut

 

Olipa kerran herrat Josef Lassila ja Frithjof Tikanoja, jotka vuonna 1905 perustivat Vaasaan pienen tukkukaupan. Tukkukauppa laajensi vuosien saatossa toimintaansa mm. vaatteisiin ja palveluliiketoimintaan. Vuoteen 2020 mennessä Lassila & Tikanojasta on kehittynyt Suomen johtava kiertotalousyritys. Emme kuitenkaan tyydy tähän, vaan vaatimaton tavoitteemme on jatkaa kulutusyhteiskuntamme muuttamista kiertotaloudeksi – aivan uusilla tavoilla. 

 

Matkalla kohti kiertotaloutta olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja tuoneet heidän käyttöönsä jo mm. Helpponouto- ja Helppolavapalvelut (www.helpponouto.fi, www.helppolava.fi, Youtube: uuden liiketoiminnan synnyttäminen L&T:llä). Mutta tämä on vasta alkua, ja tarvitsemme nyt Sinun panostasi jatkamaan L&T:n kiertotaloustarinaa.

 

Helppopalveluiden Liiketoimintapäällikkönä saat vastuun kokonaisuuden johtamisesta, kehittämisestä ja tuloksesta. Toimit ikään kuin startupin johtajana ison ja vakavaraisen pörssiyhtiön sisällä. Rahoitus ja nopeaa toimintaa tukeva johtamis- ja päätöksentekomalli ovat jo kunnossa, jolloin Sinä voit keskittyä olennaiseen eli liiketoiminnan ripeään kasvattamiseen.

 

Monipuolisen tehtävän ydintä ovat:

  • Kokonaisvaltainen vastuu Helppopalvelut-liiketoiminnasta (P&L)
  • Kasvun johtaminen oman suoran tiimin avulla sekä virtuaalitiimiä ja yhteistyökumppaneita hyödyntäen
  • Helppopalveluiden vision ja strategian jatkuva jalostaminen sekä niitä tukeva rahoitus
  • Uusien, kiertotalouteen liittyvien palveluiden kokeileminen, kehittäminen ja kasvattaminen

 

Tehtävässä menestymisen kulmakivet:

  • startup -yrittäjämäinen asenne
  • innostava esimiestyö
  • vahva kokemus kasvun johtamisesta
  • liiketoiminnan kehittämisen osaaminen (mm. strategia, digitaaliset palvelut, kuluttajaliiketoiminta ja -markkinointi, logistiikkapalvelut)


Odotamme paljon, mutta onnistumiset varmasti palkitsevat. Tehtävässä on oikeasti mahdollisuus vaikuttaa pörssiyhtiön tulevaisuuteen ja kehittää uusia kasvavia palveluja. Ja vaikka työ on itsenäistä, ei se silti ole yksinäistä, sillä tukena työssä on laaja joukko ammattilaisia. Mikäli koet olevasi oikea henkilö jatkamaan L&T:n tarinaa, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.1.2020, osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin.

Lisätietoja tehtävästä saat Sebastian Aniszewskilta, Liiketoimintajohtaja, Palvelukiihdyttämö; 0407268879.