(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintapäällikkö Encore Ympäristöpalvelut Oy
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Encore Ympäristöpalvelut on perustettu vuonna 1943. Toimimme pitkään nimellä Paperinkeräys, ja ympäristöalan pioneerina opetimme suomalaiset kierrättämään 1940-luvulla. Tänään autamme suomalaisia siirtymään kertakäyttökulttuurista puhtaaseen tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisen valikoiman yritysten älykkäitä ympäristöpalveluita vuokralavoista eri materiaalien kierrätykseen ja energiaratkaisuihin. Edustamme myös paperin tuottajayhteisöä. Konsernimme liikevaihto vuonna 2018 oli noin 80 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 230. Lue lisää encorepalvelut.fi

Encore Ympäristöpalvelut Oy:n ja tytäryhtiö Hyötypaperi Oy:n uudistuessa ja kehittyessä etsimme liiketoimintapäällikköä vastaamaan biopolttoaineliiketoiminnasta. Työsuhde on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löytyessä. Ensisijainen työpiste on Hyötypaperi Oy:n toimipisteessä Valkealassa.

Biopolttoaineiden liiketoimintapäällikkönä sinulla on tulosvastuu biopolttoaineliiketoiminnasta ja biopolttoaineiden hankinta- ja toimitusketjujen kehittämisestä sekä niiden laadukkaasta toteutumisesta. Kokonaisuuteen kuuluvat hankinnan suunnittelun ja asiakashankinnan lisäksi koko hankintaketjun ohjaaminen aina korjuusta loppuasiakastoimituksiin asti. Toimit sopimusvastuullisena sekä hankinta- että myyntipäässä.

Tehtävässä pääset rakentamaan uudenlaista biopolttoaineiden hankinta- ja toimintamallia sekä itsellesi omaa tehtävänkuvaa. Etsimämme henkilön työskentelytapa on itsenäinen, aloitteellinen ja tavoitteellinen. Vietät merkittävän osan ajastasi asiakkaiden ja yhteistyökumppanien parissa. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta pääosin Etelä-Suomen alueella.

Soveltuva metsä- tai energia-alan koulutus ja vähintään viiden vuoden kokemus alalta antavat hyvät valmiudet tehtävässä toimimiseen. Taustasi voi olla esim. energialiiketoiminnasta tai voit olla hankkinut osaamisesi metsä- ja puukaupasta.

Tehtävässä työskentelet ensisijaisesti Kouvolassa, mutta myös Lappeenrannassa ja Helsingissä. Raportoit tehtävässä Encore Ympäristöpalveluiden Energialiiketoiminnan johtajalle.

Mikäli kiinnostuit, toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 3.11.2019 www.adecco.fi -sivuston kautta. Löydät avoimen tehtävän sivustolta hakusanalla Encore. Haastatteluita järjestetään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään viipymättä heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä, 24.10. alkaen, antaa rekrytointikonsultti Martti Hannola numerosta 040 663 4033.