(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintapäällikkö, autoilijapalvelut, Taksi Helsinki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

 

Taksi Helsinki Oy on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö. Tarjoamme taksipalveluita koko pääkaupunkiseudulla joka päivä, kaikkina vuorokaudenaikoina. Yritys on perustettu vuonna 1989 ja sen omistavat 1249 helsinkiläistä taksiautoilijaa sekä Helsingin Taksiautoilijat ry.

 

Välitysyhtiöömme kuuluu 1300 taksia, jotka ajavat vuosittain 6,3 miljoonaa taksimatkaa ja kuljettavat 8 miljoonaa asiakasta. Tärkein tehtävämme on varmistaa asiakkaillemme taksipalveluiden laatu, turvallisuus ja saatavuus. Nopeus ja helppous tarkoittavat sinulle sopivinta tilaustapaa, luotettavuus ja laatu varmuutta kaikissa henkilökuljetuksissa. Aktiivisella laadunvalvonnalla ja kehitystyöllä takaamme korkean palvelutason myös tulevaisuudessa.

 

Yrityksessä työskentelee yhteensä 90 henkeä, suurin osa palvelukeskuksessa. Lisäksi meillä on henkilöstöä talous- ja IT-osastolla, HR-toimissa, myynnissä, markkinoinnissa ja viestinnässä sekä laadunvalvonnassa.

 

Lisätietoa yrityksestä löytyy https://www.taksihelsinki.fi/

 


Haemme asiakkaallemme Taksi Helsingille autoilijapalveluiden liiketoiminnan vetäjää vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsopimus solmitaan Taksi Helsingin ja valitun henkilön välille. Työskentelypaikka on Helsingin Pohjois-Haagassa.

 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään AMK-tason koulutus ja muutaman vuoden monipuolinen kokemus työhön soveltuvista tehtävistä. Esimies- ja palvelujohtamisen kokemus on tärkeää ja auttavat sinua tehtävässä menestymisessä. Eduksi on, jos sinulta löytyy aikaisempaa taksialan tuntemusta ja puhut taksia. Lisäksi kommunikoit sujuvasti myös suomeksi ja englanniksi.Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja aikaansaava, tarpeen vaatiessa myös jämäkkä. Sinulta löytyy myös luovaa ajattelutapaa, hyvää toiminnan kehityskykyä sekä huumorintajua ja tulet luontevasta toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on lisäksi erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä halu oppia ja kehittyä työssäsi.

 

Liiketoimintapäällikkönä vastaat muun muassa kaluston ohjauksesta, laatutyön ja koulutuksen kehittämisestä, raportoinnista ja analyyseistä sekä keskitetyistä hankinnoista. Tehtävä on uusi, joten toimenkuva muokkautuu tarpeen ja tekijän mukaan. Tehtävässäsi raportoit toimitusjohtajalle.

 

Taksi Helsinki tarjoaa mukavat, innostuneet ja osaavat työkaverit, vakituisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä, sopimuksen mukaisen palkan sekä monipuoliset työtehtävät, joissa pääset ideoimaan, kehittämään ja toteuttamaan Suomen suurimman taksiyhtiön toimintaa ja laatua.Hae pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaan CV:si, hakemus, jossa kerrot, miksi olisit paras valinta tehtävään sekä palkkatoiveesi. Haku päättyy 8.5.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtinen numerosta 040 779 5541.