(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintamuotoilija
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2019

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.

Liiketoimintamuotoilija Strategia ja Ratkaisut -toimintoomme

Liiketoimintamuotoilijana pääset suunnittelemaan uusia palveluita ja aiempaa kestävämpää energiatulevaisuutta. Tehtäväsi on tuottaa uusia aihioita liiketoiminnan kehittämiseen ja validointiin sekä toteuttaa niitä yhdessä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Kannat yhdessä muun tiimin kanssa vastuuta validoinnin sisällöstä ja strategisesta näkemyksestä. Toimit yhteishenkilönä myynnin, kumppanuuksien sekä markkinoinnin suuntaan ja olet tärkeä osa asiakaskeskeisessä tuotekehitysprosessissamme.

Olet energiatoimialan asiantuntija ja ymmärrät toimialan lainalaisuuksia uusien palvelumallien kehittämisessä. Sinulla on osaamista innovaatioiden ja liiketoiminnan kehittämisestä mahdollisesti myös muilta aloilta. Odotamme, että sinulla on kokemusta digitaalisesta toimintaympäristöstä sekä joko kaupallista tai teknistä korkeakoulutusta ja työkokemusta. Tehtävä edellyttää hyviä kommunikointi- ja verkostoitumistaitoja sekä valmiuksia niin itsenäiseen työhön kuin tiimityöskentelyynkin. Toivomme sinulta kykyä innovoida uusia toimintamalleja ja toimia joustavasti muuttuvassa markkinassa.

Takaamme sinulle sopivasti vastuuta sekä innostavan päämäärän ja mielenkiintoisen roolin modernissa tiimissä.

Kiinnostuitko? Voit kysyä tehtävästä lisää yksikön päällikkö Tanja Kotrolta (etunimi.sukunimi@helen.fi tai puhelimitse 040 674 9298). Tanja on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse klo 14-16 ma 23.9. tai pe 27.9. Hakea voit sähköisellä hakemuksellamme, viimeistään 15.10.2019 mennessä. Arvostamme kovasti, jos liität video-CV:n osaksi hakemustasi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

P.S. Mikäli liiketoimintamuotoilijan rooli Helenillä kiinnostaa sinua, mutta syvin osaamisesi on energiatoimialan sijaan kaupallisella tai digin ja datalähtöisen liiketoiminnan puolella, otathan yhteyttä. Tulemme hakemaan myöhemmin myös muun taustan omaavia liiketoimintamuotoilijoita. Voit jättää meille jo nyt avoimen hakemuksen.