(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintamuotoilija
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA


Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.

LIIKETOIMINTAMUOTOILIJA

Tule vastaamaan asiakaslähtöisestä energiapalvelujen liiketoimintamuotoilusta ja uusien liiketoiminta-aihioiden kehittämisestä. Uusinta teknologiaa hyödyntävät Helenin energiagurut odottavat sinua avukseen konseptoimaan uusia liiketoimintalähtöjä. Teet työtä tuote- ja palvelukehitystiimissä yhdessä palvelumuotoilijoiden, UX-suunnittelijoiden ja ohjelmoijien kanssa. Meillä pääset rakentamaan uudenlaista digitaalista liiketoimintaa ja tekemään koko energiamarkkinasta nykyistä kestävämmän.

Odotamme, että olet ansioitunut liiketoiminnanmuotoilija sekä strategisesti ja bisneslähtöisesti ajatteleva kasvun tekijä. Taustaltasi löytyy esimerkiksi menestyksekästä yrittäjyyttä, ohjelmistokehitystä tai liiketoiminnan muotoilua sekä soveltuva korkeakoulututkinto. Olet notkeasti liikkuva kehittäjä, ymmärrät ja puhut bisnestä, tekkiä sekä totta kai asiakkaan kieltä. Olet kokonaisuuksien hahmottaja, ratkaisukeskeinen ja yhteistyökykyinen toimija. Työssäsi ohjaat toimintaa liiketoimintalähtöisyyteen toimien itsenäisesti osana ketterää tiimiä.

Tehtäviisi kuuluu

  • asiakaslähtöinen energiapalveluiden liiketoimintamuotoilu
  • uusien liiketoiminta-aihioiden tavoitteellinen kehittäminen ja konseptointi
  • palvelu- ja tuotekehitystiimin konseptointityön priorisointi ja ohjaaminen
  • koemarkkinoinnin ja -myynnin suunnittelu ja toteutuksesta vastaaminen
  • asiakkaan ongelmien validointi ja ratkaisujen etsiminen

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat Perttu Lahtiselta p. 040 771 8908, parhaiten tavoitettavissa to 8.2 klo 14-15 ja ti 20.2 klo 10-11.

Huomioithan, että täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja käsittelemme hakemuksia koko hakuajan, joten hae tehtävää sähköisellä hakemuksellamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.2.2018.