(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintalähtöisesti ajatteleva lakimies
Hartela-yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Toimintamme kasvaessa haemme Hartela-konsernin palvelukseen Turkuun tai pääkonttorillemme Helsingin Ilmalaan liiketoimintalähtöisesti ajattelevaa lakimiestä.

Lakimiehen työtehtäviin kuuluvat mm. laaja-alaiset hankekehitykseen ja rakennusprojekteihin liittyvät oikeudelliset kysymykset, kiinteistöjen ja kiinteistöportfolioiden kaupat sekä riskienhallinta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • ylempää oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa,
  • vähintään 6 vuoden työkokokemusta,
  • vahvaa kiinteistö- ja rakentamisjuridiikan osaamista,
  • vahvaa yhtiö- ja sopimusjuridiikan osaamista,
  • asuntokauppalain ja RS-järjestelmän tuntemusta.
     

Eduksi luetaan työoikeuden sekä ICT-juridiikan tuntemus.

Arvostamme liiketoimintalähtöistä ajattelukykyä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Työssäsi osaat priorisoida ja olet hyvä hallitsemaan ajankäyttöäsi.

Tehtävä edellyttää vahvan asiantuntemuksen ohella aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä valmiutta liikkua Hartelan toimialueella pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän, sekä Hartela-konsernin hyvät henkilöstöedut ja kehittymismahdollisuudet.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 21.9.2018 mennessä rekrytointi@hartela.fi. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa lakiasiainjohtaja Antti Mölsä, puh. 040 579 2603.