(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintalähtöisen juridiikan asiantuntijaksi!
Useita työnantajia

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2018

Oletko työnhakusi ohella kiinnostunut kehittämään osaamistasi mm. seuraavista aiheista: sopimukset ja sopimusneuvottelut, immateriaalioikeudet ja niiden suoja, tietoturva- ja suojakysymykset, kansainväliset sopimukset, sähköiset kauppapaikat tai tekijänoikeudet digitaalisissa kanavissa ja markkinoinnissa?

TalentGaten F.E.C-koulutus vaihtoehtona työnhaussa

Liiketoiminta ja juridiikka F.E.C -koulutus on vaihtoehtoinen kanava uusiin tehtäviin hakeutumiselle. Yritykset ja muut organisaatio hakevat kauttamme uusia työntekijöitä, jotka kouluttautuvat ja kehittävän osaamistaan noin 6 kuukauden F.E.C-koulutuksen aikana. F.E.C-koulutuksen tavoitteena on työsopimus ja osaamisen kehittäminen.

Sinulla voi olla oikeustieteellinen, kaupallinen tai teknillinen tutkinto ja tähtäät tehtäviin, joissa on hyötyä juridiikan osaamista. Tehtävät vaihtelevat yrityksittäin ja mukana on mm. asianajotoimistoja sekä teknologia- ja muiden alojen yrityksiä ja organisaatioita, joilla on tarpeita uusille työntekijöille. 

Voit tätä kautta suunnata esimerkiksi lakimiehen tai avustavan lakimiehen tehtäviin (oikeustieteelliset tutkinnot) tai mikäli sinulla on kaupallinen tai muu tutkinto, yritysten markkinointiin, toiminnan kehittämiseen, sopimusneuvotteluihin ja -hallintaan, kansainvälistymisen tms. tehtäviin riippuen tavoitteistasi ja yrityksen tarpeista.

Kyseessä on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkima työvoimakoulutus, jonka TalentGaten toteuttaa Lakimiesliiton myötävaikutuksella. Koulutuksen kokonaiskesto on noin 6 kuukautta (120 arkipäivää), josta noin 100 arkipäivää on käytännön perehtymistä ja työskentelyä sopivassa yrityksessä/organisaatiossa ja noin 20 arkipäivää TalentGaten tuottamaa teoriakoulutusta (lähi- ja etäjaksoja). Kouluttajina toimivat asiantuntijat mm. asianajosektorilta.

Kenelle?

Koulutukseen voivat hakea TE-toimiston asiakkaaksi rekisteröityneet työnhakijat, joilla on oikeustieteellinen tutkinto TAI vaihtoehtoisesti muun alan tutkinto (esim. kaupallinen tai teknillinen, amk/korkeakoulu). Tutkintoosi tai aikaisempaan työkokemukseesi on sisältynyt tämän koulutuksen aiheita ja haluat kehittää juridista osaamistasi edelleen. Tämä F.E.C-koulutus on suunnattu ensisijaisesti Uudenmaan alueen työnhakijoille.

Hakijoilta edellytetään suomen ja englannin kielen taitoa, TalentGaten lähikoulutus (teoriaopinnot) toteutetaan osin englanniksi. F.E.C-koulutukseen osallistumisen ajalta työnhakija voi saada työttömyysetuuttaan (yksilöllinen, selvitä oma etuutesi määrä TE-toimistosta). Koulutus on osallistujalle maksutonta.

Hakeminen ja valinnat, aikataulu

Virallinen hakemus tehdään TE-toimiston sivujen kautta (www.te-palvelut.fi , linkki "haussa oleva työvoimakoulutus"), koulutuksen numero 680882. Täytä virallisen hakemuksen lisäksi tietosi TalentGaten rekrytointijärjestelmään osoitteessa www.talentgate.fi/liiketoimintajuridiikka

Haku päättyy 26.9.2018 ja koulutus käynnistyy 22.10.2018 alkaen niillä hakijoilla, joille sopiva yrityskumppani on tuohon mennessä löytynyt. 

Koulutus sisältää lomajakson 27.12.2018 - 4.1.2019. 

TalentGaten tuottaman lähi- ja etäkoulutuskokonaisuuden (n. 20 päivää) kautta kehität osaamistasi monipuolisesti liiketoimintalähtöisen juridiikan aiheista (mm. sopimukset ja sopimusneuvottelut, immateriaalioikeudet, GDPR-asetus, digitaalisissa kanavissa tapahtuvan toiminnan sääntely, henkilöstöhallinnon juridiikka). Katso lisätietoa koulutuksesta osoitteessa www.talentgate.fi

Lisätietoa yrityksille ja työnhakijoille antavat:

Hermann Alatalo, +358 (0)40 557 2279 (valintaprosessi, yrityspaikat)

Pasi Kinnunen, +358 (0)40 524 3293 (koulutukseen liittyvät kysymykset)

Lisätietoa osoitteessa: www.talentgate.fi/liiketoimintajuridiikka

Voit soittaa myös asiakaspalveluumme, numero 010 231 6922.

Katso myös Kansainvälinen liiketoiminta digiajassa F.E.C -koulutuksemme, jonka hakuaika päättyy 28.8.2018.