(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintalähtöinen juristi
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020
Oletko kiinnostunut toimimaan nopeasti muuttuvalla kiinteistöliiketoiminnan ja rakentamisen toimialalla? Ymmärrätkö kestävää kehitystä? Haemme sopimuksiin ja rakentamisen sääntelyyn perehtynyttä juristia tukemaan Caverionin Suomen divisioonan liiketoimintaa sen neljän maan kattavalla liiketoiminta-alueella. Mikäli koet yritysjuridisen tehtäväkentän ja sopimusjuridiikan omaksi alaksesi, saatat olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtävän osana kansainvälistä Caverionia. Meille työntekijämme ovat tärkeitä ja pidämme huolen, että sinulla on motivoiva työnkuva, kannustava palkkausmalli sekä monipuoliset henkilöstöedut. Meillä vallitsee hyvä tiimihenki: teemme töitä yhdessä, kannustamme jatkuvaan oppimiseen ja teemme hyvin sen, minkä lupaamme. Tutustu meihin tarkemmin: www.caverion.fi

Juristin tehtäviin Caverionilla kuuluvat pääasiassa projekti- ja palveluliiketoiminnan sopimuksiin liittyvät kysymykset. Työssäsi analysoit sopimuksiin ja kaupallisiin malleihin liittyviä riskejä, löydät hallintakeinot niihin sekä neuvot ja tuet liiketoimintaa niin toimistolla kuin työmaalla. Osallistut myös vaativiin sopimusneuvotteluihin sekä vahinko- ja riitatapausten selvittelyyn, koulutat henkilöstöä sisäisesti sekä pidät tarvittaessa yhteyttä ulkopuolisiin asianajajiin.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli osaat tai haluat oppia urakkamaailman ja sen kaupallisten mallien toimintatavat. Työssä menestyminen edellyttää lisäksi vahvaa kykyä viestiä suullisesti ja kirjallisesti organisaation sisällä kuin ulospäin suomeksi ja englanniksi. Juristina sinulla on luonnollisesti hyvä ongelmanratkaisukyky sekä kykenet oma-aloitteiseen ja järjestelmälliseen työskentelyyn. Aiempi kokemus yritys- ja liiketoimintakaupoista on eduksesi, samoin suoritettu tuomioistuinharjoittelu ja mahdollinen muu työkokemus rakentamisen toimialalta. Odotamme sinulta myös hyviä tietoteknisiä taitoja.

Raportoit tehtävässäsi divisioonan Laki ja vastuullisuus -yksikön johtaja Joachim Lindholmille, joka antaa tehtävästä lisätietoja 8., 9. ja 12.10. klo 9-11 (+358 44 550 1037). Hae tehtävää 30.10.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si liitetiedostona oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa.

Caverionin rekrytointikumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyvistä asioista antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi #LI-TN1