(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintalähtöinen Business Controller Helsinkiin
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Me Sharperilla etsimme nyt merkittävälle sosiaali- ja terveyspalveluita tarjoavalle asiakkaallemme liiketoimintalähtöistä Business Controlleria Helsinkiin.

Tehtävässä pääset rakentamaan kasvavaa liiketoimintaa sote-alan murroksessa. Business Controllerina tuet työlläsi liiketoiminta- ja aluejohtoa talouden seurannassa, analysoinnissa ja ohjaamisessa. Vastaat muun muassa investointilaskennasta ja palveluiden hinnoittelusta omalla alueellasi. Lisäksi osallistut erilaisiin alueellisiin ja valtakunnallisiin kehityshankkeisiin. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa kaupallista korkeakoulututkintoa (KTM, DI)
  • Vähintään parin vuoden kokemusta analyyttisyyttä vaativista tehtävistä (esim. Commercial/Financial Due Diligence, Corporate Finance, Management Consulting)
  • Liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa ja paloa päästä työskentelemään liiketoiminnan ytimessä
  • Positiivista "can do" -asennetta sekä loistavia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Asiakkaamme tarjoaa sinulle:

  • Loistavan mahdollisuuden osoittaa oma potentiaalisi ja kasvaa haastavampiin liiketoimintavastuullisiin tehtäviin
  • Mielenkiintoisen toimintaympäristön keskellä sote-alan murrosta
  • Aidosti merkityksellisen työn, jossa pääset luomaan hyvinvointia Suomeen

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, jätäthän meille CV:si mahdollisimman pian! Viimeinen hakupäivä on 18.11.2019, mutta aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, joten nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperin Recruiter Sanna Minkkinen, p. 040 185 8710. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi.


Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi,  mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.