LIIKETOIMINTAJOHTAJA
Mixtec Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2021

Roolissa vastaat liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä yhdessä ammattimaisen henkilöstön kanssa. Osallistut niin myyntiin, päämiessuhteiden hoitoon kuin tuotekonseptien kehittämiseen.

Haemme nyt koko liiketoimintamme vetäjäksi kokenutta Horeca-alan ammattilaista. Olet kokenut niin myynnissä kuin tuloksellisen toiminnan johtamisessa ja liiketoiminnan kasvattamisessa kannattavasti. Liiketoimintajohtaja vastaa yrityksen operatiivisesta vetämisestä sekä liiketoiminnan tuloksesta, raportoiden hallituksen puheenjohtajalle. Odotamme sinulta myös hyviä johtamistaitoja ja kyvykkyyttä implementoida uutta liiketoimintaa olemassa olevaan.

Keskeiset tehtäväalueet:

  • Vastuu myynnistä ja nimetyistä suurasiakkaista
  • Keskeisten päämiessuhteiden ja -sopimusten hoito
  • Tuotekonseptien kehittäminen yhdessä päämiestemme ja uusien toimittajien kanssa
  • Henkilöstön johtaminen ja kehittäminen, sekä muutaman henkilön esimiestehtävien hoito
  • Yrityksen toiminnan suunnittelu, johtaminen ja seuranta yhdessä kokeneen ja ammattitaitoisen tiimimme kanssa
  • Yhtiön pitkän tähtäimen strategian toteuttaminen ja jalkauttaminen

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta ja ymmärrystä Horeca-toimialasta ja/tai elintarvikkeiden tukkukaupasta sekä usean vuoden kokemusta menestyksekkäästä myyntityöstä, erityisesti avainasiakashoidosta. Työskentelytavoiltasi olet järjestelmällinen ja sinulla on kehittävä ote työn ja toiminnan johtamiseen. Olet kyvykäs johtamaan ja analysoimaan liiketoimintaa numeroiden kautta. Sinulle on jo kertynyt kokemusta esimiestehtävistä sekä ihmisten johtamisesta ja tulokset puhuvat näissä puolestasi. Sosiaalisena ihmisenä sinulla on myös kykyä toimia ja verkostoitua laajasti omalla toimialalla.

Edellytämme suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin kieli on ehdoton etu. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista. Autoetu kuuluu luontaisetuihin, sekä mahdollisuus tulospalkkioon.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi FI-16258 viimeistään 10.8.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Elisa Puolakka puh. 040 7131 583.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot