(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintajohtaja
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Haemme Liiketoimintajohtajaa

Mitä etsimme?


Sinua, jolla on vahvaa näyttöä erinomaisesta henkilöstöjohtamisesta sekä tuloksellisesta liiketoiminnan luotsaamisesta. Olet kokenut ammattilainen ja pystyt johtamaan klinikoitamme kohti yhteisiä tavoitteitamme yhdessä henkilöstön kanssa. Vastaat vastuualueesi klinikoiden operatiivisen toiminnan tuloksellisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Hallitset laajoja kokonaisuuksia ja yhtäaikaisia kehitysprojekteja. Viet toimenpiteitä eteenpäin systemaattisesti sekä suunnitelmallisesti yhdessä henkilöstön kanssa. Meillä toiminta on ketterää ja tavoitehakuista - toivottavasti tunnistat samat elementit itsestäsi.
Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Työskentelet pääkaupunkiseudulla Pitäjänmäellä, mutta liikut myös aktiivisesti vastuualueesi klinikoilla. Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit toimitusjohtajallemme.
Etsimämme henkilö allekirjoittaa arvomme osaava, empaattinen ja kehittyvä.

Mitä tarjoamme?


Tarjoamme todellisen näköalapaikan eläinlääkintäalaan jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessämme. Olemme joustava ja innovatiivinen, suurella sydämellä työtä tekevä eri alojen ammattilaisista koostuva tiimi. Tehtävässä on aito mahdollisuus vaikuttaa Omaeläinklinikan kasvuun alan voimakkaassa kehitysvaiheessa. Kokemus toimialalta on etu. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon ja alan kilpailukykyiset edut. Meillä on loistava työyhteisö ja rento tavoitteellinen tekemisen meininki.

Keitä me olemme?


Omaeläinklinikka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 13 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Missiomme on toimia ihmiseltä ihmiselle - lemmikkisi parhaaksi.

Kiinnostuitko? Hae vaikka heti, kuitenkin viimeistään 24.1.2021 sivuilta www.experis.fi. Lisääthän mukaan palkkatoiveen, hakemuksen ja CV:n.
Lisätietoja: Experiksen Seniorikonsultit Pirjo Levänen, pirjo.levanen@fi.experis.fi, puh. 0400 238 418 tai Henrik Grönqvist, henrik.gronqvist@fi.experis.fi, puh. 050 369 9464.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.