Liiketoimintajohtaja
Hygga Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020

Liiketoimintajohtaja Kampin klinikka, Hygga Oy

Hygga on kasvava yksityinen hammaslääkäriasema ja terveydenhuoltoalan teknologiayritys. Uniikin konseptimme perusta on innovatiivinen toiminnanohjausjärjestelmä ja rohkeus tehdä asioita uudella tavalla. Hygga on osa Panostaja-konsernia.

Missiomme on mullistaa terveydenhuollon perinteiset toimintatavat. Kehittämämme reaaliaikainen toiminnanohjausmallimme (SaaS) sujuvoittaa terveydenhuollon yksiköiden toimintaa tällä hetkellä Suomessa ja Ruotsissa. Asiakkainamme on sekä julkisen, että yksityisen puolen toimijoita, jotka ovat ratkaisumme avulla saavuttaneet merkittäviä tuloksia asiakaskokemuksen, henkilöstötyytyväisyyden ja tuottavuuden saralla. Meillä on ratkaisulle oma elävä esimerkki: showroomimme Hygga-hammasklinikka Kampissa. Teemme jatkuvasti kehitystyötä kliinisten ammattilaistemme kanssa tarjotaksemme terveydenhuoltoon tulevaisuuden tuoteratkaisuja.

Haemme joukkoomme liiketoimintajohtajaa Kampin yksikköömme. Tehtävässä vastaat Kampin klinikan yksityisen puolen sekä ostopalveluhammashoidon liiketoiminnasta ja tuloksesta yhtiön johtoryhmän jäsenenä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä klinikan johdon kanssa, jossa tärkeänä osana on prosessien kehittäminen. Analyyttisellä ja kriittisellä sekä ennakkoluulottomalla ajattelullasi kehität liiketoimintaamme ja palvelujamme, jotta voimme palvella asiakkaitamme vieläkin paremmin.

Olet yhteistyökykyinen, ja pidät henkilökunnan hyvinvointia ja työtyytyväisyyttä menestystekijöinä. Osaat kannustaa ja motivoida henkilöstöämme saavuttamaan yhteiset tavoitteemme ja sitoutumaan strategiaamme. Työskentelet yhteistyössä niin kliinisen henkilökunnan kuin back office –tiimimme osaajien kanssa. Arjen ja haasteiden keskellä tsemppaamme toinen toisiamme ja ehdimme myös nauraa.

Toivomme sinulta proaktiivista otetta ja rohkeutta tarttua haasteisiin. Tehtävän kannalta on tärkeää sekä hahmottaa kokonaisuuksia että keskittyä olennaiseen. Kokemus terveydenhuoltoalalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän positiivisessa työilmapiirissä, ja mahdollisuuden päästä kasvamaan kanssamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jussi Heiniö: 040 070 1180, jussi.heinio@hygga.com

Lähetäthän hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveen sähköpostitse osoitteeseen hr@hygga.com 31.5.2020 mennessä. Hakemusten käsittely aloitetaan hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot