(Poistunut julkaisusta)

LIIKETOIMINTAJOHTAJA
Oomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Etsimme nyt Oomi Oy:n johtoryhmään liiketoimintajohtajaa vastaamaan täysin uudesta liiketoiminta-alueesta.

Oomi Oy tarjoaa sähkönmyyntiä, aurinkosähköpalveluita, sähköisen liikenteen palveluita yritys- ja kuluttaja-asiakkaille ja on Suomen kolmanneksi suurin sähkönmyyntiyhtiö. Meillä on vahva kasvustrategia ja osana tätä strategiaa haluamme jatkossa tarjota asiakkaille heidän arkeaan helpottavia tuotteita ja palveluita. Haemme nyt Liiketoimintajohtajaa vastaamaan uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämisestä ja lanseeraamisesta yksityis- ja yritysasiakkaille.

Tehtävästä

Tehtävässä vastuullasi on uusien tuotteiden ja palveluiden liiketoiminnan kaupallinen strategia ja oman yksikkösi P&L vastuu. Tulet rakentamaan kokonaan uutta liiketoimintaa ja pääset muodostamaan oman tiimisi toteuttamaan strategiaa. Tehtävään kuuluu oman alueen toiminnan suunnittelu, budjetointi, seuranta ja raportointi. Rakennat hyvät ja laadukkaat kumppanuusverkostot ja sidosryhmät, jotta uusien tuotteiden palvelumuotoilu ja palveluiden markkinaan vieminen olisi mahdollisimman sujuvaa. Go-to-market strategian muodostaminen ja implementointi kuuluvat myös vastuualueellesi. Teet tiivistä yhteistyötä muun johtoryhmän kanssa muun muassa tuotteiden harmonisoinnin ja palvelumuotoilun osalta.

Odotukset

Tehtävässä on kyettävä luomaan uuden liiketoiminta-alueen kaupallinen strategia ja johtamaan tiimiä tulostavoitteisiin. Odotamme erinomaista kykyä luoda uutta liiketoimintaa vahvalla asiakaskokemusfokuksella. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla vankkaa kokemusta liiketoiminta-alueen tuloksellisesta johtamisesta ja kehittämisestä P&L vastuulla. Henkilön on kyettävä rakentamaan palveluportfolio ja tuotteistamaan se. Odotamme henkilöltä palvelumuotoilun ja Go-to-market johtamisen kokemusta ja ymmärrystä tuotteiden ja palveluiden skaalaamisesta laajaan markkinaan. Kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta on eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden tulla vaikuttamaan uuden sähkönmyyntiyhtiön liiketoiminnan vahvan kasvuagendan toteutumiseen. Pääset näkemään energia-alan murrosta merkittävän ja kasvavan sähkönmyyntiyhtiön johtoryhmästä käsin. Tehtävässä pääset luomaan uutta liiketoimintaa laajalle markkinalle ja näkemään oman tekemisesi konkreettiset vaikutukset.

Hae tehtävää 12.4.2020 mennessä lähettämällä CV:si ja palkkatoiveella varustettu hakemuksesi osoitteessa www.mercuriurval.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Eveliina Sainio, puh. 040 637 0889.