(Poistunut julkaisusta)

LIIKETOIMINTAJOHTAJA
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

Toimit avainhenkilönä NRC Group Suomen johtoryhmässä

NRC Group Finland Oy hakee verkostoitunutta ja asiantuntevaa

Liiketoimintajohtajaa

johtamaan ja kehittämään kunnossapito-liiketoimintaa.

Johdettavaksi saat noin 400 raideliikenteen kunnossapidon rautaista ammattilaista ja mukavat asiakkuudet, joiden kanssa toimimme tiiviissä yhteistyössä ylläpitämässä ja rakentamassa tulevaisuuden infraratkaisuja. Liiketoimintajohtajana vastaat yksikkösi strategiasta, asiakkuuksista, tuloksesta, toiminnan kehittämisestä, tiimisi organisoinnista ja operatiivisesta toiminnasta. Yksikön pääliiketoiminta-alueet ovat rata- ja sähköverkkojen kunnossapito. Merkittävimpiä yhteistyökumppaneitamme ovat Väylävirasto, kaupunki- ja kunta-asiakkaat sekä teollisuuden asiakkaat.

NRC Groupin johtoryhmän jäsenenä osallistut koko NRC Group Finland Oy:n kehittämiseen. Työsi painopiste on kehittää kunnossapidon liiketoimintaa eteenpäin syksyllä 2019 tehdyn strategiamme mukaisesti. Toimit kehitysvaiheessa tiiviissä yhteistyössä NRC Group Finland Oy:n toimitusjohtajan kanssa, ja raportoit toiminnastasi hänelle.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää vahvaa verkostoa infratoimialalla (rata/sähkö) ja vankkaa johtamiskokemusta. Olet johtanut ja kehittänyt projektiliiketoimintaa P&L-vastuulla. Sinulla on näkemystä ja kiinnostusta infra-alan pitkäjänteiseen kehittämiseen ja aktiiviseen sidosryhmätyöhön kunnossapitoliiketoiminnassa.

Olet kasvuhakuinen, kyvykäs hahmottamaan isoja kokonaisuuksia sekä näkemään yrityksen tarpeet nyt ja tulevaisuudessa. Omaat sujuvat vuorovaikutus- ja esiintymistaidot. Hallitset hyvin englannin kielen, pohjoismaiset kielet katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Teemu Tiainen, puh. +358 40 199 0743. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 24.11.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-14716.