(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintajohtaja
Myrskylän Säästöpankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019

Tahdomme liiketoimintajohtajan vastaamaan koko pankin henkilö-, yritys- ja maatalousasiakasliiketoiminnan johtamisesta sekä toimimaan asiakasvastuullisena oman asiakassalkun yritys-ja maatalousasiakkaiden parissa.

Tehtävässä korostuvat erityisesti liiketoiminnan ja liiketoimintastrategian kehittäminen ja tulosvastuullinen johtaminen pankin johtoryhmän jäsenenä.

Liiketoimintajohtajana kehität konttoreita, hallitset kokonaisuuksia ja suuntaat katseesi tulevaisuuteen. Olet myynnillisesti tuloshakuinen sekä vastaat suunnitelmien toteuttamisesta, eteenpäin viemisestä myyntijohtajille ja heidän tukemisesta työssään. Työskentelyotteesi on itsenäinen ja osallistut aktiivisesti ja päämäärätietoisesti asiakkuuksien hoitoon. Osaat kartoittaa asiakkaan kokonaistarpeet ja löydät niihin parhaat ratkaisut.

Odotamme sinulta:

  • Vahvaa kokemusta yritysrahoituksesta ja siihen liittyvästä riskienhallinnasta sekä yritysasiakkaiden liiketoiminnan ymmärrystä. Eduksi katsotaan kokemus maatalousrahoituksesta.
  • Laaja-alaista pankki- ja rahoitustoimialan kokonaisnäkemystä.
  • Näyttöjä asiakkuuksien johtamisesta ja uusasiakashankinnasta.
  • Vahvaa otetta omaan työhön sekä kykyä kehittää toimintatapoja ja osaamista.
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja esiintymistaitoja sekä organisointikykyä pitkän tähtäimen suunnittelu- ja strategiatyöhön.
  • Soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta.
  • Arvostamme myös pankin toimialueen tuntemista.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden voimakkaasti kasvavassa pankissa, jonka toimialueena ovat Myrskylän ja Mäntsälän kunnat sekä Orimattilan ja Porvoon kaupungit.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 11.8.2019 oheisen linkin kautta.

Tehtävästä lisätietoa antaa toimitusjohtaja Jari Oivo, puh. 0500 495 314.