Liiketoimintajohtaja
Coronaria Terveys Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Coronarian tarina sai alkunsa halusta tehdä asiat toisella tavalla. Tavalla, joka palvelisi niin asiakkaitamme, henkilöstöämme kuin yhteiskuntaakin. Tehtävämme on rakentaa Suomeen uudenlaista terveydenhuoltoa ja tulokset kertovat, että olemme siinä myös onnistuneet. Me Coronariassa haastamme vallitsevia toimintamalleja ja pohdimme, miten asioita voisi tehdä paremmin tai järkevämmin. Tänä päivänä olemme yksi Suomen merkittävimmistä terveydenhuollon toimijoista ja kuulumme superkasvajien joukkoon.

Etsimme nyt vahvaa, yrittäjähenkistä LIIKETOIMINTAJOHTAJAA terveysliiketoimintamme kasvun varmistamiseksi 

Tehtävän kuvaus
Liiketoimintajohtajana vastaat toiminta-alueesi strategisten tavoitteiden suunnittelusta, toteuttamisesta ja johtamisesta. Kehität olemassa olevaa toimintaa ja rakennat uutta. Vastaat myös liiketoiminta-alueesi tuloksellisuudesta ja kannattavuudesta. 

Liiketoimintajohtajan työ Coronarialla tarkoittaa ennen kaikkea omistautumista liiketoiminnalle ja tiimityöskentelylle. Haet toiminnassasi kasvua, mutta teet sen yrityksen arvoista ja henkilöstöstä huolehtien. Meillä saat paljon vastuuta heti alusta alkaen, mutta myös hyvän perehdytyksen yrityksemme toimintaan ja toimialaan. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden liiketoimintojen avainhenkilöiden kanssa. Vastaat työstäsi ja sen tuloksista toimitusjohtajalle. Sijaintipaikkasi on Oulu tai Helsinki. 

Työssä onnistumiseen tarvitset
• Kokemusta ja näyttöjä liiketoiminnan tuloksekkaasta vetämisestä ja uuden liikevaihdon tekemisestä.
• Osaamista julkisen terveydenhuollon toiminnasta ja yksityisen terveydenhuollon lainalaisuuksista. 
• Kykyä analysoida liiketoiminnan kannattavuutta ja tulevia businessmahdollisuuksia.
• Hyvät johtamis- ja verkostoitumistaidot.
• Hyvän suullisen ja kirjallisen esiintymistaidon.
• Soveltuvan koulutuksen (LL, DI, KTM tai muu)

Tarjoamme
Meillä pääset työskentelemään näköalapaikalla kiinnostavalla toimialalla, jossa työlläsi on merkitystä. Tarjoamme suuren konsernin henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkkauksen. Onnistuessasi olet osana sitouttamisjärjestelmäämme. Kasvukonsernimme tarjoaa etenemis- ja kehittymismahdollisuuksia - tule ottamaan niistä selvää!

Mitä: Liiketoimintajohtaja Coronarian terveysliiketoiminta-alueella
Missä: Oulu tai Helsinki 
Milloin: Kokopäiväinen työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä
Miten: CV ja hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen: https://rekry.coronaria.fi/meprekryhoito. Hakuaika päättyy 11.8.2019
Miksi: Haasteellinen ja palkitseva työ Suomen superkasvajiin kuuluvassa terveysalan yrityksessä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1281247
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Oulu
  • Lisätietoja antaa: Puhelimitse henkilöstöjohtaja Minna Itkonen ke 31.7 klo 15-17 p. 040 5460828. Sähköpostitiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Teppo Lindén, teppo.linden@coronaria.fi