(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintajohtaja
2M-IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019

Liiketoimintajohtaja, Tietotekniikkapalvelut

Haemme liiketoimintajohtajaa vastaamaan 2M-IT:n tietotekniikkapalveluiden kokonaisuudesta. 2M-IT:n tietotekniikkapalvelut koostuvat käyttäjille tarjottavista perustietotekniikan palveluista, kuten laitepalveluista, kapasiteettipalveluista, tietoliikennepalveluista sekä tukipalveluista. Työtehtävät sijaitsevat länsirannikolla (Turku ja Pori).

 

Liiketoimintajohtajana vastaat tulosyksikön toiminnasta ja toimit asiantuntijoiden esimiehenä. Vastuullasi on operatiivisten prosessien johtaminen niin, että asiakassopimuksissa määritelty laatu ja tehokkuus toteutuvat. Keskeisimmät työtehtävät liittyvät selkeään ja tavoitteelliseen henkilöstöjohtamiseen, operatiivisten prosessien seurantaan ja niiden kehittämiseen sekä taloudellisten tunnuslukujen kautta tapahtuvaan toiminnan ohjaamiseen. Osallistut strategiatyöhön ja vastaat sen toteutuksesta oman osastosi osalta.

Seuraat asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyden tasoa vastuualueesi osalta ja viet tehokkaasti eteenpäin niistä seuraavia toimenpiteitä. Olet myös itse mukana asiakastyössä ja teet aktiivisesti yhteistyötä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Sinun odotetaan saavan tuloksia aikaan joustavalla, innostavalla ja määrätietoisella työotteella niin asiakasrajapinnassa, tuloslaskelmassa kuin organisaation henkilöstökokemuksesta.

• Vastaat tietotekniikan tarjoamisesta asiakkaille heidän haluamassaan yhtiölle tarkoituksen mukaisessa kustannustehokkaassa palvelumuodossa.

• Vastaat dokumentaation ajantasaisuudesta. Ylläpidät oman organisaation ja ulkopuolisten toimijoiden osaamisverkostoa tarjoten teknologian osaamista ajantasaisesti yrityksen ja asiakkaiden kehittyvään tarpeeseen.

• Organisoit kehitettävien ratkaisuiden osalta yrityksen muutosjohtamisen tuotantoon luovuttamisesta tietotekniikkapalveluiden elinkaaren loppuun. Ylläpidät laskentamallia sisäisen laskennan osalta liittyen tietotekniikkapalveluiden kustannusrakenteeseen.

• Toimit aktiivisesti valtakunnallisen tietotekniikkayhteistyön rakentajana unohtamatta yrityksen liiketoimintapohjaisia tavoitteita.

 

Tarjoamme:

·       Vakituisen työsuhteen

·       Ajanmukaiset työvälineet

·       Sujuvat ja ketterästi kehitettävät toimintamallit

·       Vahvan asiantuntijayhteisön tuen

·       Mukavan työyhteisön ja kilpailukykyiset edut