(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintajohtaja
Turku Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Haemme nyt sinua

LIIKETOIMINTAJOHTAJA

luotsaamaan Tuotantopalveluita menestyksekkäästi eteenpäin sekä rakentamaan kanssamme hiilidioksidineutraalia tulevaisuutta!

Tarjoamme sinulle

Vastaat 1.1.2019 perustetun Tuotantopalvelut- liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Tavoitteenasi on varmistaa energianjakelun ja tuotannon luotettavuus, optimaalinen käyttö ja kunnossapito uuden toimintamallin avulla, sekä motivoida noin 100 hengen työyhteisöä kehittämään toimintaa uudessa organisaatiossa. Raportoit suoraan toimitusjohtajalle, ja konsernin johtoryhmän jäsenenä osallistut aktiivisesti koko yhtiön toiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vetämään täysin uutta liiketoimintayksikköä, jonka vahvuutena ovat vahva asiantuntijuus ja asiakastyytyväisyys ja joka toimialan edelläkävijänä kehittää uusia, ihmisten elämää sekä ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja.

Toivomme sinulta

Tuot vahvasti tekniseen asiantuntijaorganisaatiomme vankkaa liiketaloudellista osaamista ja innostat joukkojasi kehittämään ja kehittymään. Henkilöjohtajana tunnistat muutostilanteen haasteet ja mahdollisuudet ja osaat olla rakentamassa uutta organisaatiokulttuuria. Sinulla on mielellään aikaisempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidosta tai urakoinnista tiukasti kilpaillussa toimintaympäristössä. Ymmärrät palveluliiketoiminnan lainalaisuudet sekä sopimusjuridiikan perusteet. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja omaat mieluiten ylemmän teknisen korkeakoulututkinnon.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Timo Honkanen (p. 050 5573 133) ke 16.1. klo 8-10 ja ke 23.1. klo 8-10.

Tutustu yritykseemme nettisivuillamme www.turkuenergia.fi

Odotamme hakemustasi – jätähän sen viimeistään 27.1. osoitteessa www.psycon.com/jobs