(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintajohtaja
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2018

Liiketoiminnan sekä ihmisten johtamisen ammattilainen viihdytkö tunturissa rinteiden ja luonnon äärellä? Suomen suurin hiihtokeskus hakee nyt Leville talous- ja hallintojohtajaa! Etsimme kivenkovaa osaajaa, joka ei pelkää ottaa vastuulleen koko organisaation liiketoimintaa sekä muita projektiluontoisia tehtäviä.

Oy Levi Ski Resort Ltd vastaa Levin rinne- ja reittipalveluista, välinevuokrauksesta, urheilutarvikemyynnistä, paikallisliikenteestä ja hiihtokoulutoiminnasta. Tytäryhtiö Oy Levi Restaurants Ltd harjoittaa rinneravintolatoimintaa kahdeksassa toimipisteessä. Konsernin tilikauden liikevaihto on noin 20 milj. euroa ja palveluksessamme on sesonkina yli 250 henkilöä.

Toimitusjohtajan työn pääpainon siirryttyä operatiivisesta toiminnasta organisaation toiminnan kehittämiseen ja uusien projektien läpivientiin, haemme organisaatioomme liiketoimintajohtajaa.

Haemme henkilöä, jolla on kokemusta palveluliiketoiminnasta esimerkiksi toimiala-, alue- tai yksikönjohtajana ja näkemystä sekä osaamista ihmisten, tiimien ja kokonaisuuksien johtamisesta. Vastaat tehtävässäsi organisaation arjen tasaisesta pyörimisestä ja prosessien sujuvuudesta sekä toimit toimitusjohtajan oikeana kätenä ja luottopakkina. Päivittäiset asiat ovat siis sinun vastuullasi ja avustat toimitusjohtajaa tarvittaessa myös omien projektiesi lisäksi hänen projekteissaan. Tehtävässä tulet tekemään tiivistä yhteistyötä organisaation eri yksiköiden esimiesten kanssa ja tehtävänäsi on mahdollistaa heidän yksiköiden taloudellinen ja toiminnallinen onnistuminen.

Etsimme luonnollisesti henkilöä, jolla on näyttöjä vastaavantyyppisen organisaation tai yksikön johtamisesta sekä riittävää jämäkkyyttä, ulospäinsuuntautuneisuutta ja ihmisten johtamisen kokemusta, jota useista yksiköistä koostuvan ja useita sidosryhmiä omaavan organisaation toiminnan pyörittäminen vaatii. Arvostamme myös kokemusta suorasta liiketoimintavastuusta sekä myynnillistä ja markkinoinnillista näkemystä organisaation tekemiseen. Kommunikoit suullisesti ja kirjallisesti sujuvasti suomen lisäksi englannin kielellä. Olet tiimipelaaja ja sisälläsi asuu aimo annos Tunturihenkeä!

Tarkemmin tehtäväsi pitävät sisällään muun muassa:

• Toimitusjohtajan varamiehenä ja luottopakkina toimiminen

• Johtoryhmätyöskentely

• Esimiestyö suorille ja epäsuorille alaisille

• Organisaation arjen johtaminen

• Sisäisten prosessien kehitys kuten mm. henkilöstöasiat, vastuu- ja työjaot, raportoinnit, johtamismallit ja -käytännöt.

• Operatiiviset projektit & uudistusten läpivienti

• Taloushallinnon kehittäminen: Osastojen budjetointi, sopimukset, sisäinen raportointi ja sen kehittäminen

• Sidosryhmätapaamiset & mediaesiintymiset

• Laatujärjestelmät

• IT- järjestelmien ja sähköisen liiketoiminnan kehitys

Voit olla koulutustaustaltasi esimerkiksi KTM. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde solmitaan vakituiseksi. Tarjolla on monipuolinen tehtävä kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä ja tunturikeskuksessa. Työpiste sijaitseekin Levin ytimessä laskettelurinteiden välittömässä läheisyydessä. Tehtävä edellyttää pysyvää asumista paikkakunnalla. Tarjoamme kattavat henkilökuntaedut sekä rinteidemme ympärillä elävän ja sykkivän Levin upeat puitteet sekä harrastusmahdollisuudet.

Nyt saattaa olla tarjolla elämäsi kombo - Huippuvastuu alan markkinajohtajalla sekä elämä tunturissa ja pohjoisen luonnossa. Voiko enempää enää pyytää?

Laita hakemus mahdollisimman pian, niin pääsemme keskustelemaan kanssasi tästä tulevaisuuden mahdollisuudesta. Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, voit olla yhteydessä: Barona-Opteam Lapin palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemi 050 -4131220 tai jyry.lehtoniemi@barona.fi Koska olemme sangen kiireisiä, pyydämme jättämään soittopyynnöt tekstiviestillä. Haethan pian oheisen linkin kautta 20.1. mennessä. Valitettavasti emme voi ottaa hakemuksia vastaan sähköpostilla mm. voimaan tulleen GDPR-direktiiviin vuoksi.

Edellytykset työnsaannille: Esimieskokemus, Liiketoimintajohtaminen
Eduksi luettavat asiat: Prosessikehitys, Talousosaaminen, Projektikokemus