(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintajohtaja
Lääkärikeskus Aava Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2018

Haemme liiketoimintajohtajaa Aava Luotsiin Helsinkiin

Oletko tavoitteellinen terveydenhuoltoalan liiketoimintaosaaja, joka pystyy johtamaan vahvassa kasvussa olevaa asiantuntijayksikköä?

Liiketoimintajohtajana osallistut Luotsin strategiatyöhön ja vastaat sen toteutuksesta. Vastuullasi on tulosyksikön operatiivinen toiminta, liiketoiminnan kehittäminen sekä yksikön talous. Osallistut Luotsin henkilöstön johtamiseen ja toimit myös asiantuntijoiden esimiehenä. Teet aktiivisesti yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Toimit tiiviissä yhteistyössä digijohtajan kanssa ja raportoit toiminnastasi hänelle. Olet osa laajennettua johtoryhmää.

Sinulla on näkemyksellisyyttä ja kiinnostusta liiketoiminnan kehittämiseen sekä halua menestyä, pystyt kehittämään terveydenhuollon toimintaprosesseja. Olet kyvykäs hahmottamaan isoja kokonaisuuksia sekä näkemään yrityksen tarpeet nyt ja tulevaisuudessa. Sinulla on sujuvat vuorovaikutus- ja esiintymistaidot.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta ja näyttöä tuloksellisesta työstä terveydenhuollon sektorilta
  • Hyviä henkilöjohtamisen taitoja ja esimieskokemusta
  • Organisointikykyä ja kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia
  • Strategista osaamista ja vahvaa ymmärrystä talouden mittareista
  • Korkeakoulu- tai vastaavaa tutkintoa
  • Intohimoa kehittää terveydenhuollon prosesseja

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 17.12.2018 mennessä osoitteeseen ossi.koskinen@aava.fi ja vakuuta meidät. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Ossi Koskinen, puh. 050 433 7560.

Tätä Lääkärikeskus Aava on

Rautainen ammattilainen

Panostamme Aavassa ammatilliseen huippuosaamiseen ja innovatiivisuuteen. Tarjoamme työntekijöillemme kannustavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua.

Sujuva huolenpitäjä

Elämäntyönämme on asiakkaidemme hyvinvointi ja terveys. Johdamme henkilöstöä siten, että työntekijät tuntevat aitoa työn tekemisen iloa sekä halua kehittää itseään. Aavassa on vahva välittämisen ja kiittämisen kulttuuri – meillä viihdytään ja vaihtuvuus on pientä. "Kyllä hoituu!" on arvomme ja lupauksemme.

Rohkea uudistaja

Suhtaudumme avoimesti rohkeisiinkin ideoihin ja haluamme uudistaa sekä omaa toimintaamme että koko toimialaa. Suurimmat investointimme kohdistuvat ennakoivan terveydenhuollon ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen. Kunnioitamme perinteitä, mutta uskallamme ravistella rakenteita.

Vastuullinen suomalainen perheyritys

Yrityksen perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät paitsi lämpimässä asiakaspalvelussa myös Aavan toimintaa ohjaavissa arvoissa. Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kannamme yhteiskuntavastuumme ylpeydellä.

Tarjoamme kehitysmahdollisuuksien, kannustavan työympäristön ja laadukkaiden työolosuhteiden lisäksi houkuttelevia henkilöstöetuja. Monipuolisen työterveyshuollon ohella sinä ja perheesi saatte alennuksia Aavan palveluista. Kortille ladattavat liikunta- ja kulttuuriedut sekä lounasetu kuuluvat kaikille työntekijöillemme. Lisäksi henkilökuntamme saa kiinnostavia etuja konserniimme kuuluvissa laskettelukeskuksissa Rukalla ja Pyhällä.