(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintajohtaja
Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr (HDL)

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Haluatko olla mukana tekemässä töitä hyvinvoinnin puolesta?

Oletko sinä seuraava Helsingin Diakonissalaitoksen konsernin
 

Liiketoimintajohtaja 

Haemme nyt myyntihenkistä liiketoimintajohtajaa vastaamaan konserniin kuuluvan Diakonissalaitoksen Hoiva Oy:n liiketoiminnasta.  Liiketoimintajohtajana vastaat ja kehität kokonaisvaltaisesti ja tulosvastuullisesti palvelukokonaisuutta, johon kuuluvat kotihoitopalvelut, ikäihmisten palvelut, päihde- ja mielenterveyspalvelut, asumispalvelut sekä henkilökohtaisen avun asiakkaat. Olet konsernin johtoryhmän jäsen ja raportoit konsernin toimitusjohtajalle.

Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen, dynaaminen ja vuorovaikutteinen palveluliiketoiminnan ammattilainen sekä johdat muutosta tottuneesti. Sinulla on aiempaa palvelutoiminnan johtamiskokemusta mielellään konserniympäristöstä sekä vahvat näytöt moniulotteisten kokonaisuuksien johtamisesta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, kokemusta liiketoiminnan menestyksekkäästä johtamisesta, lisäksi ymmärrys sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalta katsotaan eduksi.

Konserniin kuuluva Diakonissalaitoksen Hoiva Oy kehittää palveluita yhteistyössä kuntien kanssa. Vahva osaaminen ja pitkä kokemus tekevät Hoivasta luotettavan yhteistyökumppanin vaikuttavien palvelumallien toteuttamiseen ja edelleen kehittämiseen. Liiketoimintajohtajana sinulla on aito halu tehdä työtä suurella sydämellä ja olla mukana rakentamassa parempaa tulevaisuutta heikommassa asemassa oleville ihmisille. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen näköalapaikan, merkityksellisen työn sekä monipuolisen ja innostavan toimintakentän johdettavaksi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa konsernin toimitusjohtaja Olli Holmström, (puh. +358 50 483 6313)
2.11. klo 14-16 sekä 12.11. klo 10–12.

Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 15.11.2018 mennessä hakemukset@norilo.fi