(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintajohtaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Haemme vakavaraiseen ja kasvavaan konepaja- ja metalliteollisuuden yritykseen Anjalankosken Terästyö Oy:lle liiketoimintajohtajaa.

Työtehtävissäsi vastaat yrityksen liiketoiminnan kannattavuuden kehittämisestä ja talousjohtamisesta. Työssäsi arvioit yrityksen olemassa olevaa liiketoimintaa, osallistut yrityksen strategian luomiseen ja yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen. Lisäksi työ sisältää henkilöstöhallintoon liittyviä tehtäviä.

Hallitset talouden tunnusluvut ja budjettien teko on sinulle itsestäänselvyys. Omaat sujuvat vuorovaikutus- ja esiintymistaidot sekä ymmärrät verkostoitumisen merkityksen.

Ammattitaitosi lisäksi odotamme sinulta kunnianhimoista työskentelyotetta, aitoa kiinnostusta asiakkaamme liiketoimintaa kohtaan sekä halua osallistua aktiivisesti yrityksen kehittämiseen. Esimiehenä uskallat antaa suoraa palautetta ja toimit määrätietoisesti tavoitteidesi pohjalta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn kuormaustilaratkaisuja tarjoavassa yrityksessä. Työpisteesi voi sijaita Kouvolassa tai Helsingissä.

Jos olet etsimämme moniosaaja, niin hae paikkaa sivuillamme www.amiko.fi. Valittu henkilö tulee rekrytoitumaan suoraan asiakkaamme kirjoille.