(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintajohtaja
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Asiakasyrityksemme on suuri teräs- ja metalliteollisuuden työmaapalvelutoimittaja. Palveluihin kuuluu mm. logistiikkapalvelut sekä metallin kierrätys metallurgisista tähteistä.

Asiakasyrityksemme on aloittamassa toimintansa Torniossa ja etsimme heille liiketoimintajohtajaa suorarekrytointina.

Liiketoimintajohtajana saat ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana perustamassa ja kehittämässä uutta liiketoimintaa. Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu henkilöstö-, operatiivinen- ja budjettivastuu.

Tulevalta liiketoimintajohtajalta edellytämme
- Useamman vuoden työkokemusta tuotannosta ja logistiikasta, mielellään myös esimiestehtävistä.
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä suullisesti, että kirjallisesti. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Toivomme
Sitoudut noudattamaan yrityksen arvoja sekä noudattamaan työturvallisuuteen liittyviä ohjeistuksia. Olet proaktiivinen ja sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky. Olet asiakaskeskeinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen, haastavan ja monipuolisen työnkuvan, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä muut hyvät työsuhde-edut.

Miltä kuulostaa? Jos vastasit kyllä, jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kotisivujemme kautta. Virallinen hakuaika päättyy 5.8.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Account Director Raimo Möller
numerosta 040 129 9613.