(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintajohtaja, VALO Work -konsepti, SSA Hotels Oy
SSA Hotels Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Oletko joustavien työtilaratkaisujen piinkova ammattilainen? Omaatko innovatiivisia näkemyksiä työtilapalveluiden ja toimialan kehityksestä sekä aitoa paloa startata, kasvattaa ja kehittää liiketoimintaa ylittämään asiakkaidensa palvelutoiveet nyt ja tulevaisuudessa?

Loistavaa!
Asiakkaamme SSA Hotels Oy etsii juuri sinua uuden VALO Work -konseptinsa liiketoimintajohtoon.

VALO Work -liiketoimintajohtajana vastuullasi on yrityksen uuden VALO Work -konseptin kaupallistaminen aina strategian luonnista sen tulokselliseen toimeenpanoon ja edelleen kehittämiseen. Työssä onnistuminen edellyttää sinulta vahvaa strategista liiketoimintaymmärrystä sekä näyttöjä työ/toimitilaratkaisujen tuloksellisesta myynnistä, myynnin johtamisesta sekä liiketoiminnan kannattavasta kasvattamisesta. Ilahdumme myös, jos omaat jo kattavan kumppanuusverkoston sekä tunnet alan keskeiset asiakkuudet, yhteistyötahot sekä vaikuttajat. Vankan toimiala -ja myyntiosaamisen sekä aikaansaavan ”hands on” -asenteen lisäksi toivomme, että kommunikoit sujuvasti englannin kielellä, käytät ketterästi moderneja digityökaluja eikä hymysi hyydy tiukimmankaan kiireen keskellä.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä osaksi yrityksen huikeaa kasvutarinaa. Työskentelet modernien työtila -ja asumispalvelujen edelläkävijä yrityksessä yhdessä alan parhaiden ammattilaisten kanssa. Työsuhteesi on kokopäiväinen ja vakituinen. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Vantaalla, josta kesällä 2020 muutto Helsingin Mannerheimintielle.

Kiinnostuitko?
Hienoa – mukaan hakuun pääset lähettämällä hakemuksesi meille osoitteessa https://www.adecco.fi/fi-fi/tyopaikka/liiketoimintajohtaja-valo-work-ssa-hotels-oy-vantaa/?ID=00037376.
Haun deadline on 3.4.2020. Liitäthän hakemukseesi CV:n ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja globaalin poikkeustilanteen vuoksi haastatteluissa tullaan käyttämään videotyökalua. Lisätietoja tehtävästä arkisin Adeccon Senior HR-konsultilta, Maarit Härmälältä 0401831791 tai maarit.harmala@adecco.fi.

Asiakkaamme
VALO Hotel & Work on SSA Hotels Oy:n konsepti. SSA Hotels Oy kuuluu SSA Group -konserniin. Konsernissa on kohta 100 työntekijää sen kasvaessa edelleen kovaa vauhtia. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 67 M€ ja liikevoitto noin 7 M€. SSA Group ennakoi asumisen ja työn tekemisen muutoksia ja kehittää jatkuvasti kannattavia konsepteja. Katso www.valohotel.fi ja www.valowork.fi.