(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintajohtaja Platom Oy:lle
Go On Mikkeli

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Etsimme liiketoimintajohtajaa laite- ja järjestelmätoimitukset -liiketoimintayksikköön.

Platom on 50 asiantuntijaa työllistävä ydinvoimateollisuuden asiantuntijapalveluihin ja laitetoimituksiin erikoistunut yritys. Asiakkaamme sijaitsevat Suomen lisäksi Ruotsissa ja Venäjällä. Platomin pääkonttori sijaitsee Mikkelissä ja sen lisäksi Platomilla on toimistot Helsingissä, Raumalla, Turussa ja Tampereella.

Yhtiön kasvun tueksi etsimme kokenutta henkilöä kasvattamaan ja kehittämään vaativien toimintaympäristöjen EPC-projektiliiketoimintaa.

Vastuullesi kuuluu ESD-liiketoimintayksikön johtaminen, strategian suunnittelu ja toteuttaminen, myynnin organisointi, projektien toteutusten johtaminen sekä esimiestyö. Yksikkö on erikoistunut toteuttamaan projekteja avaimet käteen periaatteella vaativissa ydinvoimateollisuuden toimintaympäristöissä. Tukenasi on kokenut ja asiantunteva liiketoimintayksikön tiimi sekä yrityksen tukitoiminnot.

Edellytämme sinulta näyttöjä projektiliiketoiminnan onnistuneesta kehittämisestä tai johtamisesta. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta teknisten toimitusprojektien ja ihmisten johtamisesta. Kokemus ydinvoima-alalta tai myyntityöstä luetaan eduksi. Toivomme, että sinulla on suomen kielen lisäksi sujuva englannin kielitaito sekä tehtävään soveltuva koulutus.

Työpaikkasi on ensisijaisesti Mikkelissä, Helsingissä tai Raumalla.

Yrityksenä pyrimme aina kumppanuussuhteeseen sekä työntekijöidemme että asiakkaidemme kanssa. Kumppanuuden lisäksi toimintaamme ohjaavia arvoja ovat kasvu, rohkeus ja vastuullisuus. Voit tutustua paremmin arvoihimme ja siihen, miten ne vaikuttavat meidän toimintaamme työnantajana ja yrityskumppanina osoitteessa https://www.platom.fi/yritys/.

Lisätietoja tehtävästä antaa Platom Oy:n toimitusjohtaja Miika Puukko, puh. 044 5504 303. Rekrytointiprosessista lisätietoa antaa tarvittaessa Go On Yhtiöiden Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 tai Anna Orava puh. 044 585 9886.

Jätä hakemuksesi 2.8.2020 mennessä osoitteessa www.go-on.fi/kampanjat/platom/.