(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintajohtaja, Office Innovations Finland Oy
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020
Office Innovations Finland on Suomen johtava tulostusympäristön ja dokumentointiprosessien hallintaan erikoistunut yritys. Meille jokainen asiakas on se maailman tärkein, jonka eteen käännetään kaikki kivet, ja jolle räätälöidään juuri hänelle sopivin ja paras palvelukokonaisuus. Sopeutamme ja räätälöimme oman palvelumallimme asiakkaan ympäristöön, ei päinvastoin. Kaikki mitä teemme, perustuu lisäarvon synnyttämiseen asiakkaan liiketoimintaan. Pitkä kokemuksemme on opettanut meille, miten tehostaa tulostusympäristöä ja työtapoja tavalla, joka tuo asiakkaalle rahassa mitattavia hyötyjä.

Digitaaliset palvelut ja dokumentinhallinta ovat kovassa kasvussa ja tämä liiketoiminta on nyt tarkoitus eriyttää omaksi tulosyksikökseen. Tätä varten perustamme uuden yrityksen, jonka tarkoituksena on keskittyä ainoastaan tähän liiketoiminta-alueeseen.

Dokumentinhallinta ja digitaalisten palveluiden liiketoiminta kaipaa omaa vetäjää, jolla on näkemystä toimialan tulevaisuudesta sekä aitoa paloa startata, kasvattaa ja kehittää tätä liiketoimintaa.

Etsimme nyt Office Innovations Finlandille

LIIKETOIMINTAJOHTAJAA

vastaamaan dokumentinhallinnan ja digitaalisten palveluiden liiketoiminnasta ja sen johtamisesta. Ainakin alkuvaiheessa iso osa ajastasi kuluu hands on, myynnin parissa.

Edellytämme sinulta näyttöjä ja vahvaa osaamista ratkaisumyynnin parista, erityisesti dokumentinhallinnasta ja pilvipalveluista.
Sinulla on näkemystä toimialan tulevaisuudesta sekä paloa ja osaamista kehittää palvelutarjoamaa sen mukaan. Olet aidosti halukas tekemään töitä yrittäjämäisellä otteella. Sinulla on näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä sekä liiketoiminnan kasvattamisesta. Olet toiminut profit & loss-vastuullisessa roolissa ennenkin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen position Suomen johtavassa tulostusratkaisuja tarjoavassa yrityksessä. Tehtävässä pääset perustamaan uutta yritystä Office Innovations Finlandin toimivan johdon kanssa sekä starttaamaan ja kehittämään digitaalisten palveluiden ja dokumentinhallinnan liiketoimintaa. Haluamme sitoutua sinuun ja toivomme sinun myös sitoutuvan meihin, tästä syystä tarjoamme sinulle osakkuutta uudesta, perustettavasta yrityksestä osana kompensaatiotasi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Helsingin Katriina Rantanen p. 050 4777 966 to 5.3. klo 15-17, ti 10.3. 13-15 ja ma 30.3. klo 15-17 sekä Petteri Hakala p. 0400 772 723 ma 16.3. klo 15-16 ja ti 24.3. klo 15-16. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen katriina.rantanen@go-on.fi sekä 12.3.-26.3. välillä osoitteeseen petteri.hakala@go-on.fi.
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten älä turhaan odottele haun päättymistä.

Go On Helsinki toimii Office Innovations Finlandin kumppanina tässä rekrytoinnissa. Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.