LIIKETOIMINTAJOHTAJA, KIERTOTALOUS
Oulun Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Oulun Energia panostaa strategiansa mukaisesti voimakkaasti kiertotalouteen. Vaikka vankka perustamme on edelleen energiantuotannossa sekä lämmön- ja sähkönsiirrossa, luomme uutta kasvua, energiaa ja tukijalkaa kiertotaloudesta.

Kiertotalous on strategisesti merkittävä uusi suuntamme, jolla tähtäämme liiketoiminnan kasvun lisäksi oman energiatuotantomme hiilineutraaliuteen vuoteen 2035 mennessä. Oulun Energian uudessa Ruskon jätteiden lajittelulaitoksessa erotetaan materiaaleja kierrätettäväksi ja saadaan laadukasta kierrätyspolttoainetta marraskuussa avattavaan Oulun Energian Laanilan biovoimalaitokseen.  

Saat ainutlaatuisen tilaisuuden rakentaa ja luoda uutta kiertotalouden liiketoiminnan kasvua, aluksi Pohjois-Suomessa, myöhemmin valtakunnallisesti tai jopa kansainvälisesti. Vastaat liiketoiminnan tuloksesta ja operatiivisesta johtamisesta, yhteistyöstä asiakkaidemme ja kumppanuuksiemme kanssa sekä liiketoiminta-alueen prosessien ja toimintamallien kehittämisestä. Toimit asiantuntijaorganisaatiomme esimiehenä ja Oulun Energia -konsernin johtoryhmän jäsenenä.  

Sinulla on vakuuttavat näytöt tulosvastuullisista johtamistehtävistä ja kasvun luomisesta. Kiertotalouden ymmärrys ja kiinnostus alaan, soveltuva korkeakoulututkinto sekä sujuva englannin kielitaito tukevat työssä menestymistäsi. Ennen kaikkea etsimme joukkoomme innokasta, energistä ja rohkeaa kasvun luojaa, jolla on vahva asiakasymmärrys ja kyky hahmottaa asiakkaille tuotettavaa lisäarvoa. Yhdistät valmentavan henkilöstöjohtamisen liiketaloudellisiin tavoitteisiin luontevasti.  

Tarjoamme sinulle paikan Suomen energisimmässä työpaikassa. Meillä saat luoda rohkeasti uutta ja menestyä. Meillä merkityksellinen työ, selkeät tavoitteet, hyvä johtaminen ja innostava ilmapiiri motivoivat onnistumiseen. Energiaa tarvitaan aina, meitä tarvitaan aina, hyvä energia syntyy meistä. Tule mukaan rakentamaan yhteistä tulevaisuuttamme!  

Lisätietoja tehtävästä antavat Oulun Energia –konsernin toimitusjohtaja Juha Juntunen, puh. 040 722 5135 (15.10. klo 9.30-10.30 ja 19.10. klo 12-13) sekä muina aikoina Mercuri Urvalissa Johanna Massa, puh. 040 144 3333 ja Sanna Aikio, puh.040 717 9796.  Odotamme yhteydenottoasi palkkatoivomuksen kera 25.10.2020 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi.
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot