(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintajohtaja / DRA Consulting Oy, Vantaa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019


DRA Consulting Oy on lääkealan luotettava ja asiantunteva kumppani. Tarjoamme palveluita lääketeollisuudelle lääkkeen kaikissa regulatorisen elinkaaren vaiheissa. Toimimme aktiivisesti Pohjoismaiden ja koko Euroopan alueella ja teemme yhteistyötä yli 250 lääkeyrityksen kanssa. Tällä hetkellä työllistämme lähes 80 asiantuntijaa, ja liikevaihtomme on yli 8 M€. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Vantaalla Pakkalassa, lentokentän läheisyydessä.

Haemme liiketoimintamme kasvua vauhdittamaan joukkoomme

Liiketoimintajohtajaa (COO)

vastaamaan myynnin ja operatiivisten toimintojen johtamisesta sekä hallitsemaan ja kasvattamaan kumppanuuksia ja verkostoja.

Liiketoimintajohtajan tehtävään kuuluu liiketoiminnan operatiivisia toimintoja yhteistyössä HR-johtajan ja operatiivisen johtoryhmän kanssa. Liiketoimintajohtaja vastaa laajasti yrityksen pohjoismaisesta ja Euroopan myynnistä. Liiketoimintajohtaja vetää operatiivista johtoryhmää sekä osallistuu strategiseen johtoryhmään. Tarvittaessa hän osallistuu myös kehitysprojekteihin.

Liiketoimintajohtaja toimii myynti- ja markkinointitiimin esimiehenä. Hän raportoi toimitusjohtajalle. Tehtävä edellyttää myös tiivistä yhteistyötä tiiminvetäjien ja asiakkuusvastaavien kanssa.

Edellytämme kokemusta vastaavista johtamistehtävistä, kokemusta kansainvälistymisestä ja asiantuntijapalveluiden myynnistä sekä johtoryhmätyöskentelystä. Toivottavaa on myös kokemus lääke-, terveys-, life science- tai terveysteknologia-alalta. Eduksi on kokemus ja näkemys digitaalisista ympäristöistä ja palveluista. Sinulla on soveltuva akateeminen koulutus ja suomen lisäksi sinulta sujuvat englannin ja ruotsin kielet. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

DRA on työpaikka, jossa kehitytään ja viihdytään: inhimillinen ja välittävä yritys, jossa henkilökunta innostuu ja motivoituu yhdessä huippusuorituksiin. DRA:n yrityskulttuuri on innovatiivinen sekä avoin uusille tuulille ja asiakkaiden palvelutarpeille. Meillä viihtyvät ihmiset, joita monipuoliset työtehtävät sekä tavoitteellinen työkulttuuri innostavat! 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kaija Korpiaho-Haga 16.1. klo 9:30–11:00 ja 18.1. klo 15:00–16:00, puh. 040 525 7545 sekä MPS-konsultti Sari Salojärvi 21.1. klo 10:30–12:00 puh. 041 466 6064 tai sari.salojarvi(at)mps.fi. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 22.1.2019 klo 12:00 mennessä.