(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintajohtaja, Data -liiketoimintaratkaisut
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Haemme kokenutta ja verkostoitunutta liiketoiminnan kasvattajaa johtamaan ja kehittämään datakeskeisiä liiketoimintaratkaisuja tarjoavaa liiketoimintayksikköä osana Solteq Digitalin johtoryhmää.

Yksikkömme tarjoaa kokonaisvaltaisia dataan pohjautuvia palveluita liiketoimintakriittisen tiedon hallinnointiin, analysointiin ja datavetoisen liiketoiminnan rakentamiseen. Yksikkö on osa Solteq Digital -liiketoimintaa, jossa yhdistyvät digitaaliset ja datakeskeiset palvelut, kuten verkkokaupan, informaationhallinnan ja operatiivisen liiketoiminnan ratkaisut kolmansien osapuolien alustoja ja teknologiaa hyödyntämällä.

Tehtävä

Lähtökohtana tehtävässä menestymiseen on luontainen kiinnostus asiakkaisiin, näiden liiketoiminnan kehittämiseen ja menestyksen rakentamiseen. Etsimämme ammattilainen on kokenut ja tulosvastuullisen liiketoiminnan kasvattaja, joka hallitsee myös arvo- ja ratkaisukeskeisen myynnin toimintatavat sekä johtamisen, on hyvä henkilöjohtaja ja suhtautuu elämään positiivisella ja voittavalla asenteella.

Pääset tehtävässä panostamaan koko persoonasi ja osaamisesi peliin niin asiakkaiden kuin kokeneen johtoryhmän sekä oman tiimin kanssa.

Sinä

Tehtäväsi on johtaa tulosvastuullisesti omaa liiketoimintaasi, varmistaa yksikön kehittyminen ja kasvu myös tulevina vuosina osana Solteq Digital kokonaisuutta. Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

  • Kokemusta ja näyttöä kannattavan liiketoiminnan johtamisesta ja kasvattamisesta sekä datakeskeisten järjestelmien hyödyntämisestä eri organisaatioissa.
  • Omaat aktiivisen, tuloshakuisen ja järjestelmällisen toimintavan.
  • Kykyä asiakaskeskeiseen ajatteluun, myynnin -ja asiakasrajapinnan johtamiseen, ratkaisukeskeisyyteen ja asiakasarvon kommunikointiin.
  • Ymmärrystä ja kokemusta mm. seuraavista osa-alueista: Agile applications, data analytics, master data, cloud & integrations, machine learning & AI.
  • Erinomaiset sosiaaliset taidot.
  • Suomen ja englannin kielen hallinta, ruotsin kielen osaaminen on eduksi.

Joukossamme saat johdettavaksesi kasvavan liiketoiminnan, reilusti vastuuta ja sinulla on hyvät kehittymisen mahdollisuudet. Toimipisteenäsi on ensisijaisesti Vantaa tai Jyväskylä, mutta luonnollisesti sinulla on valmius liikkua työssäsi tiimin sekä asiakastarpeiden mukaisesti.

Me 

Meitä on Solteqissa yhteensä yli 550 asiantuntijaa useassa eri maassa, mutta silti yksikkömme on oma tiivis yhteisönsä suuremman organisaation sisällä. Avokonttorissamme vaihdetaan ajatuksia ja sparrausta saa, kun sitä tarvitsee.

Tarjoamme sinulle ison yrityksen hyvät työsuhde-edut ja uramahdollisuudet, mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Jokainen voi vaikuttaa omaan työhönsä. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit.

Hae Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille urasivujen kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 31.1.2020 mennessä. Lisätietoja antaa Juha Rokkanen Executive Vice President, Solteq Digital juha.rokkanen@solteq.com puh. 0400560977