(Poistunut julkaisusta)

Liiketoimintaa kehittävä kustannuspäällikkö
Sanoma Pro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Haemme ammatillisen koulutuksen tiimiimme

LIIKETOIMINTAA KEHITTÄVÄÄ KUSTANNUSPÄÄLLIKKÖÄ

Kustannuspäällikkönä vastaat ammatillisen koulutuksen kustannusliiketoiminnan kehittämisestä sekä toimit tiimin esimiehenä. Tavoitteenasi on kasvattaa vastuualueesi liikevaihtoa, kehittää liiketoimintaa ja miettiä uusia hyödyntämismahdollisuuksia ammatillisten alojen laadukkaille sisällöille. Vastaat liiketoiminta-alueen toimintasuunnitelman laatimisesta ja toteuttamisesta. Työhösi kuuluu esimerkiksi oppimateriaalisarjojen budjetointia, uusien oppimateriaalihankkeiden käynnistämistä sekä uusien liiketoimintamallien kehittämistä.

Odotamme sinulta:

  • kustannusliiketoiminnan kehittämisotetta
  • intohimoa kehittää uusia oppimisen ratkaisuja ammatillisen oppimisen alueelle
  • kokonaisuuksien hallintaa ja projektien läpivientikykyä
  • hyvää organisointitaitoa ja paineensietokykyä
  • itsenäistä otetta työskentelyssä
  • aktiivista kiinnostusta digitaalisuuden luomista mahdollisuuksista
  • esimieskokemusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tärkeitä kohderyhmiämme ovat terveyden, tekniikan ja liiketalouden koulutusalat. Katsomme eduksi, jos sinulla on hyvät toimialaverkostot esimerkiksi jollakin näistä aloista ja kykyä rakentaa uusia suhteita ammatillisen koulutuksen alueella.  Onnistuaksesi tässä työssä sinulla on oltava kokemusta asiakaslähtöisestä liiketoiminnan kehittämisestä sekä innostusta oppimateriaalien tuottamiseen ja niiden kehittämiseen.  Sisällöntuotanto ja kustannustoiminta voivat olla sinulle entuudestaan tuttua, mutta se ei kuitenkaan ole edellytys työssä onnistumiselle, vaan tärkeintä on liiketoimintaa kehittävä ote.

Tarjoamme vastavuoroisesti sinulle merkityksellisen työn oppimisen alalla kansainvälisessä konsernissa. Olemme asiantuntijaorganisaatio, jossa innostuneet ja osaavat kollegat rakentavat tulevaisuuden oppimisen materiaaleja ja palveluja. Modernit toimitilamme sijaitsevat erinomaisten yhteyksien varrella Ruoholahdessa. Sanoma Pro on ammatillisten oppimateriaalien suurin kustantaja Suomessa.

 

Lisätietoja

Kiinnostuitko ja haluatko mukaan innostavaan oppimisen maailmaan? Täytä sähköinen hakemuslomake pian, kuitenkin viimeistään 27.8.2018.

Lisätietoja tehtävästä saat liiketoimintajohtaja Teemu Lehtoselta puh. 040 565 2223. Teemun tavoitat parhaiten pe 10.8. klo 15–16 ja ke 22.08. klo 15.30–16.30.

Tutustu meihin työnantajana: tästä linkistä.