(Poistunut julkaisusta)

Liiketoiminta- ja prosessikonsultti
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Oletko sinä etsimämme uusi työkaveri Digia Foresight -konsultointitiimiimme? Etsimme nyt 

LIIKETOIMINTA- JA PROSESSIKONSULTTIA 

Helsinkiin.

Olet hiljattain valmistunut energinen ja uuden oppimista janoava tuleva tähtikonsultti tai jo monessa liemessä keitetty kokeneempi luottoneuvonantaja. Omaat vahvan liiketoiminnan ymmärryksen sekä mahdollisesti myös toimialaosaamista esimerkiksi viranomaistoiminnan, valmistavan teollisuuden tai kaupan ydinprosesseista ja niihin liittyvistä tietojärjestelmistä. Haluat ymmärtää asiakkaasi liiketoiminnan lainalaisuuksia ja tavoitteita sekä taivutat monimutkaisetkin kokonaisuudet helposti ymmärrettävään ja viestinnällisesti tehokkaaseen muotoon.

Meillä toimit liiketoiminta- ja prosessikonsulttina projekteissa, joissa kehitetään asiakkaan operatiivista toimintaa ja luodaan uusia digitaalisia palveluita sisäisen työn tehostamiseksi tai asiakaspalvelun parantamiseksi. Työnkuvasi muokkautuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, mutta päätehtäviisi kuuluvat asiakkaan liiketoiminnan, prosessien ja palvelukonseptien kartoitus ja mallintaminen, uusien palvelukonseptien ideointi ja suunnittelu sekä palveluiden taustalle tarvittavien prosessien ja toimintaperiaatteiden suunnittelu. Työskentelet useimmiten yhdessä muiden konsulttiemme kanssa osallistaen kehittämiseen myös asiakkaan johtoa ja asiantuntijoita. 

Sinulla on erinomaiset konsultointi- ja vuorovaikutustaidot, kyky omaksua asiakkaan liiketoiminnan ansainta- ja toimintalogiikat sekä aito kiinnostus digitaalisten palvelujen sekä niiden taustalla tarvittavien liiketoimintaprosessien suunnitteluun. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on sekä asiantuntemusta, kykyä ja uskallusta haastaa asiakkaitamme heidän kehityshankkeissaan. Innostut haasteista, sytyt erilaisista liiketoimintamalleista, ja jaksat kulkea asiakkaan rinnalla pitkäjänteisesti hankkeiden loppuun saakka. Olet myös luontevasti myyjiemme tukena uusien konsultointi- ja digitaalisten palveluiden toteutushankkeiden myynnissä.

Tarjoamme sinulle paikan omasta mielestämme Suomen mukavimmassa työpaikassa ja tiimissä. Saat kilpailukykyisen palkan sekä kokeneet, osaavat ja huumorintajuiset työkaverit. Pääset sopivasti haastaviin tehtäviin ja antamaan kädenjälkesi Suomen merkittävimpiin toiminnan kehittämisen ja digitalisoinnin hankkeisiin. Työskentelet pääkaupunkiseudulla Pitäjänmäen toimipiteessämme tai asiakkaittemme tiloissa.

Hae heti tai viimeistään 31.1.2020 mennessä! Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, vastaa Mika Lehtinen niihin mielellään joko numerosta 040 764 6313 tai sähköpostitse mika.lehtinen (at) digia.com.