(Poistunut julkaisusta)

Liiketoiminta-assistentti Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Jos monipuoliset henkilöstöhallinnon tehtävät ovat mielestäsi asiakaspalvelua ja viihdyt työssä, jossa ympärilläsi on tekemisen meininki, saatat olla etsimämme osaaja. Haemme nyt


Liiketoiminta-assistenttia Helsinkiin


Opsetin Liiketoimintojen tukipalvelut -tiimi tuottaa laadukkaita sisäisiä palveluita Opsetin liiketoiminnan esimiehille ja opsetlaisille. Hoidamme keskitetysti Opsetin henkilöstöhallinnollista tekemistä tehokkaasti, oikea-aikaisesti ja luotettavasti. Haemme nyt asiakaslähtöistä ja oma-aloitteista tekijää tiimiämme täydentämään.


Liiketoiminta-assistentin työtehtäviin kuuluu työsuhteen elinkaareen liittyviä hallinnollisia tehtäviä kuten henkilötietojen ylläpitoa, dokumenttien hallintaa, henkilöstöraportointia sekä muita avustavia HR-tehtäviä. Tehtävään sisältyy myös taloushallinnollisia tehtäviä.


Toivomme sinulta aiempaa kokemusta ja osaamista erilaisista hallinnollisista tehtävistä, HR-järjestelmien käyttökokemuksen laskemme eduksesi. Hallitset myös Office365:n käytön päivittäisessä työssä. Olet luonteeltasi tarkka, luotettava ja aktiivinen tiimityöskentelijä. Työotteeltasi olet palveluhenkinen, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja innostut monipuolisista assistentin työtehtävistä. Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva peruskoulutus. 


Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kehittyvässä toimintaympäristössä Helsingin Pitäjänmäellä. Kattavan perehdytyksen ja työnohjauksen lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut. Kirsikkana kakun päällä saat mukavat työkaverit ja osaavan tiimin tuen tekemiseesi.


Tehtävä on määräaikainen 31.5.2020 saakka ja toivomme, että pystyt aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 3.11.2019, mutta etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta.


Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/liiketoiminta-assistentti-helsinkiin/


Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Fiia Jokinen, fiia.jokinen@op.fi.


Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana työhöntulotarkastusta.


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.


Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.

Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa sekä Vaasassa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.