(Poistunut julkaisusta)

Liiketoiminta-asiantuntija, sähköverkkoteknologia
Caruna

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2018

Kaupungistumisen, digitalisaation ja ilmastonmuutoksen paineessa huolehdimme asiakkaistamme ja paras palkintomme on tyytyväinen asiakas. Tule liiketoiminta-asiantuntijaksi kehitys & innovaatio -yksikköömme ja pääset pitämään huolen siitä, että me palvelemme asiakkaitamme aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Etsimme kehitysyksikköömme kahta kokenutta sähköverkkoteknologian liiketoiminta-asiantuntijaa (yhtä toistaiseksi voimassa olevaa ja yhtä määräaikaista), joilla on monipuolinen osaaminen sähköverkkoihin liittyvistä teknologioista ja kehityshankkeiden johtamisesta. Työssäsi osallistut jo olemassa olevien ja uusien verkkoteknisten mallien ja palveluiden kehittämiseen aina suunnittelusta toteutukseen. Panostamme voimakkaasti verkkomme kehitykseen, analysointiin ja automaatioon – sinun avullasi työmme rullaa entistä paremmin.

Tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden päästä kehittämään Carunan alati digitalisoituvaa ja automatisoituvaa älykästä sähköverkkoa osana terävää ja määrätietoista tiimiä.

Tiimikaverisi ovat liiketoiminta-asiantuntijat, järjestelmäkehittäjät sekä järjestelmätoimittajien asiantuntijat. Suunnittelet ja toteutat teknisiä ratkaisuja ja palveluita yhdessä asiantuntevan tiimin kanssa, mutta tarpeen vaatiessa pidät projektin ohjat käsissäsi projektipäällikön tai hankepäällikön rooleissa. Koordinoit yhdessä ICT-palvelupäällikköjemme kanssa kehitysideoiden ja järjestelmämuutosten käsittelyä ja teknisiä julkaisuja.

Carunalla pääsetkin kehittämään tulevaisuuden suomalaista yhteiskuntaa ja vaikuttamaan suoraan siihen, miten asiakkaat kokevat palvelumme. Tehtäviisi kuuuluu myös, että varmistat kaikkien carunalaisten ymmärtävän mitä tapahtuu - siksi pidät huolen kehittämisen osalta tehtäviisi liittyvästä dokumentaatiosta ja ajantasaisista ohjeistuksista. 

Jos haluat tarttua mahdollisuuteen olla alan suunnannäyttäjä, on aika tulla Carunalle töihin jakamaan hyvää energiaa 1,5 miljoonalle suomalaiselle. Eikä hyvä jakamalla lopu, sillä työntekijämme ovat erityisen tyytyväisiä mm. hyvään työilmapiiriin, asiantunteviin tiimeihin, monipuolisiin työvälineisiin ja toimitiloihin, erinomaiseen työterveyshuoltoon, lastenhoitopalveluun ja siihen, että työaikajärjestelymme joustavat elämäntilanteesi mukaan. Meille työn ja vapaa-ajan tasapaino on tärkeää.

Pidämme huolen siitä, että voit kasvaa ammatillisesti. Jatkuvasti kehittyvässä joukossamme onkin jo 290 asiantuntijaa asiakaspalvelijoista sähköinsinööreihin. Hae meille töihin ja olet mukana kehittämässä tulevaisuuden suomalaista energiajärjestelmää.

Työympäristönäsi sinulla on Carunan ajanmukaiset toimitilat Espoon Leppävaarassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Odotamme

Meillä Carunassa asiakas ja turvallisuus ovat toimintamme keskiössä, joten odotamme sinulta asiakaslähtöistä ja vastuullista asennetta. Odotamme sinulta sähköverkkoliiketoiminnan laaja-alaista osaamista aina toimintamalleista teknisiin ratkaisuihin. Odotamme sinun omaavan tuntemusta myös verkostoautomaatiosta, verkostoanalytiikasta sekä verkonhallinnan ja rakentamisen ratkaisuista. Lisäksi omaat kokemusta liiketoimintatarpeiden mallintamisesta ja kuvantamisesta. Tehtävässä menestyäksesi tulee sinulla olla kokemusta projekti- ja hankejohtamisesta. Vahvuutena näemme oma-aloitteisuuden, kyvyn tehdä analyyttisia ratkaisuja ja kiinnostuksen uuden kehittämiseen. Tehtävässä menestymiseen vaikuttavat myös hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi.


Sinulla on tehtävään soveltuva, mielellään sähkövoimatekniikan ylempi tai alempi korkeakoulututkinto sekä hyvät tietotekniset valmiudet toimia erilaisten tietojärjestelmien kanssa. Katsomme eduksi useamman vuoden työkokemuksen sähköverkkoliiketoimintaan ja etenkin kehittämiseen liittyvissä työtehtävissä.

Hakeminen

Jos tunnistit kuvauksesta itsesi, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi  oheisen linkin kautta viimeistään 23.12.2018. Kerro hakemuksessasi myös, haetko vakinaista vai määräaikaista tehtävää.

Lisätietoja tehtävästä antaa Prosessit & palvelut -tiimin vetäjä Matias Korkka, p. 044 553 8035.