Liiketoiminta-analyytikko
Caruna

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Tule meille liiketoiminta-analyytikoksi

Caruna on sähkönjakeluyhtiö, joka jakaa hyvää energiaa. Työmme on ylläpitää, huoltaa ja rakentaa sähköverkkoamme, jotta kodit, yritykset ja kunnat saavat sähköä vuoden ympäri. Meillä on töissä yli 300 ammattilaista.  

Joukossamme on palvelualustan kehittämiseen keskittynyt tiimi, joka etsii uutta tiimiläistä uuteen rooliin. Tiimi kehittää Carunan toimintoja entistäkin asiakaspalvelulähtöisemmäksi ja varmistaa sen, että asiakkaita palvellaan toimivissa kanavissa parhaalla mahdollisella - tiedolla johtamisen kautta. Tiimikavereinasi ovat sovelluskehittäjät, järjestelmien pääkäyttäjät ja järjestelmäasiantuntijat. Heidän lisäkseen teet vankkaa yhteistyötä liiketoimintajohdon, prosessiomistajien sekä Business Controllereiden kanssa; ulkoisia kumppaneita unohtamatta.

Liiketoiminta-analyytikkona tehtäviisi kuuluvat datan käsittely ja analysointi sekä näihin pohjautuvien johtopäätösten, toimenpidesuositusten ja toimenpiteiden hoitaminen. Yhdistät ja jalostat sisäisistä ja ulkoisista lähteistä saatavaa tietoa liiketoiminnan tarpeita palvellen johtamisen tueksi. Tunnistat työssäsi myös heikot signaalit, ilmiöt ja trendit.

Voisivatko seuraavat asiat olla sinun teekuppisi?

  • Määrittelet mittarointitarpeita ja tulkitset johtamiseen tarvittavia mittareita ja dashboardeja/sovelluksia/näkymiä

  • Määrittelet ja rajaat liiketoiminnan haasteita ja ilmiöitä ja löydät näihin ratkaisuja tiedon avulla

  • Analysoit syitä ja seurauksia mittareiden kehitykselle hyödyntäen dataa ja mallinnusta ja raportoit keskeisten mittareiden kehittymistä suhteessa tavoitteisiin

  • Kehität ja ylläpidät laskentamalleja ja -välineitä

  • Toimit linkkinä liiketoiminnan ja sovelluskehityksen välillä ja varmistat toimillasi entistäkin laadukkaamman asiakaspalvelun

 

Miksi alkaisit carunalaiseksi?

Olemme Suomen merkittävin osaamiskeskittymä, mitä sähkönjakeluun tulee. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää verkkotietojärjestelmiin, verkkotiedonhallintaan sekä sähköverkkoyhtiön toimintaan liittyvää osaamistasi. Arvostamme asiantuntijuutta, ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti.

Meillä on tyypillisiä työpaikkaetuja, kuten modernit toimistotilat Espoon Leppävaarassa, juuri uusittu lounasruokala Laturi, työterveyshuolto, liikuntasetelit, lastenhoitopalvelu sekä joustava työaika.

Ennen kaikkea erotumme kuitenkin joukosta hyvällä tiimihengellä. Carunalaisena pääset osaksi isoa työyhteisöä, johon mahtuu monenlaisia ihmisiä. Olemme aktiivista porukkaa, ja kulttuuriimme kuuluu yhdessä tekeminen. Työntekijämme ovat perustaneet House Bandin, ratsastuskerhon ja sählyjoukkueen. Pelaamme jalkapalloa ja golfia, ja muutaman kerran vuodessa villiinnymme niin, että muutamme lounasruokalamme pubiksi. Meillä ei titteleitä kumarrella, ja kaikki moikkaavat toisiaan. Asioista voidaan olla eri mieltä ja keskustelu voi olla vilkasta, mutta päämäärä on aina yhteinen. 

Jos haluat nähdä, millaista on arki carunalaisena, pistä Instagramin hakukenttään hakusana #carunalaiset.  

 

Millainen tyyppi sopisi joukkoomme?

Etsimme henkilöä, jolla on korkeakoulututkinto tai työkokemuksen kautta hankittu vahva osaaminen. Omaat jo vahvat näytöt dataan pohjautuvien analyysien luomisesta liiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen tueksi. Arvostamme myös aiempaa kokemusta data-analytiikan menetelmistä sekä pilviteknologioista, mutta tämä ei ole ehdoton edellytys tehtävässä menestymiseen. Tiedät, miten asiakaspalvelua voidaan optimoida ja asiakaskäyttäytymistä seurata ja olet aiemmin kehittänyt toimintaa esimerkiksi digitalisoinnin kautta; toimenpiteiden seurantaa ja jatkokehitystä unohtamatta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Sähkönjakeluverkko- ja energia-alan ammattilaisia meiltä löytyy, joten alakohtaista osaamista emme tehtävässä edellytä.

Tehtävää hoidetaan yhdessä muiden carunalaisten sekä ulkoisten kumppaneiden kanssa, joten avoimuudesta ja aktiivisuudesta on hyötyä. Lisäksi arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Kaikilta työntekijöiltämme odotamme asiakaslähtöistä ja vastuullista asennetta.

 

Kiinnostuitko? 

Pistä hakemus tulemaan, niin katsotaan yhdessä, sopisitko carunalaiseksi! Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi meille viimeistään 29.10.2021 linkistä https://bit.ly/3AoCXUT

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä.  

  

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Compass HRG:n konsultti Laura Suontaus laura.suontaus@compasshrg.fi tai 050 521 2086

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot