(Poistunut julkaisusta)

Liiketoiminta-analyytikko
POP Pankkiliitto osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Haemme liiketoiminta-analyytikkoa POP Pankki –ryhmään     

 

POP Pankki –ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

 

Etsimme nyt POP Pankkiliittoon

liiketoiminta-analyytikkoa

 

Liiketoiminta-analyytikkona olet mukana vastaamassa POP Pankkiliiton datan hyödyntämisestä ja sisäisen raportoinnin kehittämisestä. Pystyt itsenäisesti tuottamaan loppukäyttäjätarpeita vastaavaa raportointia ja analyyseja eri liiketoimintayksiköiden tarpeisiin. Pystyt myös auttamaan loppukäyttäjiä raporttien tulkitsemisessa ja käyttämisessä. Sinulla on laajaa kokemusta BI-välineistä (Power BI, Google Data Studio, Tableau) sekä pystyt hahmottamaan parhaan ratkaisun nopeasti onnistuaksesi työssäsi. Osallistut myös aktiivisesti projekteihin asiantuntijaroolissa.

 

Sinulla on vahva osaaminen SQL-kyselyiden toteuttamisesta ja tunnet hyvin keskeiset tietokantajärjestelmät (esim. IBM Netezza, Microsoft SQL Server, BigQuery). Lisäksi eduksesi katsotaan, jos pystyt tarvittaessa tukemaan tiimin työtä tietovaraston ylläpitoon liittyvissä tehtävissä.

 

Olet vastuullisessa roolissa hyvin viihtyvä moniosaaja ja innostut pienen pankin tarjoamasta mahdollisuudesta laajaan, itsenäiseen ja palkitsevaan vastuualueeseen. Sopivan henkilön löytyessä rooli voi myös muuntautua juniorirooliksi, missä tekninen osaaminen on sinulla kunnossa, mutta et vielä ole ehtinyt hankkia laajaa työkokemusta.

 

Toivomme sinulta erityisesti:

  • Vahvaa ratkaisuhakuista asennetta
  • Pankkitoimialan tuntemusta
  • Kokemusta IT-projekteissa toimimisesta
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle: 

  • monipuoliset työtehtävät vakavaraisessa ja kehittyvässä pankkiryhmässä
  • mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja syventää monipuolisesti finanssialan tuntemusta
  • dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat
  • modernit toimitilat, kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut
  • tiiviin työyhteisön ja mahtavat työkaverit!

 

Toimitilamme ovat Espoon Leppävaarassa (Panorama Tower) erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä.

 

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian ja viimeistään 10.4.2020 mennessä "hae työpaikkaa" hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa POP Pankkiliiton Analytiikkatiimin esimies Kimmo Kahilampi (050 426 8307 tai kimmo.kahilampi@poppankki.fi).