(Poistunut julkaisusta)

Liiketoiminta-analyytikko
Mehiläinen konserni

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Haemme liiketoiminta-analyytikkoa Mehiläisen Terveyspalveluiden Business Control-tiimiin.

Mehiläinen on Suomen johtava terveys- ja sosiaalialan toimija. Mehiläisessä asioi vuosittain yli 1,2 miljoonaa suomalaista ja yli 18 800 ammatinharjoittajaa sekä työntekijää palvelevat asiakkaita yli 440 toimipisteessä ympäri maata. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 916 miljoonaa euroa. 110-vuotias Mehiläinen on kasvava ja nopeasti kehittyvä suunnannäyttäjä Suomessa ja kansainvälisesti, joka uudistaa terveydenhuoltoa innovatiivisilla digitaalisilla ratkaisuillaan.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet vastavalmistunut tai sinulla on muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Olet analyyttinen, kunnianhimoinen sekä omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot. Kykenet ottamaan vastuuta ensimmäisestä päivästä lähtien ja sinulla on aito halu kehittää liiketoimintaa Suomen edistyksellisimmässä terveydenhuoltoalan yrityksessä.

Hakemamme henkilön vastuulla tulee olemaan Terveyspalveluiden analytiikan ja operatiivisen raportoinnin kehittäminen liittyen esimerkiksi hoidon vaikuttavuuteen ja toiminnalliseen tehokkuuteen. Työkaluina käytämme monipuolisesti mm. SQL-tietokantoja sekä Power BI:tä - aiempi kokemus näistä työkaluista on avuksi uusien työtehtävien omaksumisessa. Raportoinnin kehityksen lisäksi tuet johtoa tuottamalla monipuolisia analyyseja päätöksenteon tueksi. Osallistut aktiivisesti monipuolisiin liiketoiminnan kehitys- ja strategiaprojekteihin liittyen esimerkiksi yritysjärjestelyihin, investointihankkeisiin sekä uusiin liiketoimintamalleihin.

Odotamme sinulta:
- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (KTM/DI)
- Analyyttisyyttä ja nopeaa omaksumiskykyä
- Kiinnostusta toimialaan ja liiketoiminnan kehittämiseen

Jos innostuit, ota seuraava askel urallasi ja hae meille! Hakuaika on 16.1.2020-31.1.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Toimitathan ansioluettelon, lyhyen hakemuksen sekä yliopiston arvosanat PDF-muodossa rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Olli Leikkonen
Liiketoiminnan kehityspäällikkö
P +358 40 761 9647
E olli.leikkonen@mehilainen.fi